Global GPS tracker ST-906 kanggo mobil motor piranti nelusuri kendaraan karo Cut Off Oil Power & online nelusuri piranti lunak & APLIKASI

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hf1d218471b204295a9d90ed6c4395ba8B

    Global GPS tracker ST-906 kanggo mobil motor piranti nelusuri kendaraan karo Cut Off Oil Power & online nelusuri piranti lunak & APLIKASI

    Takon Pitakonan


      Share

    Sadurunge Order Kabar

    (Versi 3G ora bisa ngganti IMEI)
    Yen sampeyan ana ing Turki utawa Pakistan, kirim pesen SMS kanggo ngganti nomer IMEI lokal.
    Misale:
    Yen sampeyan pengin ngganti IMEI menyang: 123456789078532
    kirim pesen SMS: IMEI#123456789078532#
    ganti nomer IMEI sajrone 5 dina nalika sampeyan nampa produk.

    Yen sampeyan ana ing Chili utawa Kolombia, sawise sampeyan nampa produk kasebut, sampeyan kudu ndhaptar IMEI ing negara sampeyan sanalika bisa, yen ora, piranti kasebut ora diidini digunakake ing negara sampeyan.

    Warehouse ing Rusia lan Polandia

    Kapal saka gudang Rusia/Polandia bakal gratis pajak bea cukai.

    Gudang Rusia mung dikirim menyang alamat lokal Rusia liwat Gudang CAINIAO.

    Gudang Polandia bisa dikirim menyang negara-negara ing ngisor iki liwat INPOST, DPD, UPS: Polandia, Spanyol, Prancis, Inggris, Italia, Walanda, Swedia, Belgia, Jerman, Republik Ceko, Finlandia, Slovakia, Austria, Hongaria, Kroasia, Slovenia, Bulgaria, Denmark, Estonia, Lithuania, Latvia, Luxembourg, Monako, Romania, Yunani, Irlandia, Portugal.

    Fungsi Barang

    · Nelusuri wektu nyata kanthi SMS / GPRS;
    · Waras sandhi asli;
    · Ngawasi swara wektu nyata (versi 3G ora ndhukung);
    · Weker mati utama;
    · ACC kanggo ndeteksi ignition;
    · Swara kacepetan weker;
    · ACC weker anti-maling;
    · SOS weker;
    · Baterei serep sing dibangun kanggo ngerteni weker gagal daya;
    · Sambungake relay eksternal supaya bisa ngontrol lenga lan sirkuit kendaraan (opsional)

    Relay Remote Controll kanggo Cut Oil SMS printah:

    Nalika sampeyan nemokake mobil dicolong, sampeyan bisa ngirim sms printah kanggo Cut lenga lan listrik.

    Mikropon kanggo ngawasi swara:

    Sampeyan bisa nyetel 3 nomer telpon controller, lan nelpon GPS Tracker saka nomer controller, GPS tracker bakal njawab telpon kanthi otomatis tanpa supaya driver mobil ngerti, banjur sampeyan bisa krungu swara sak mobil ing telpon.

    Tombol Panik SOS:

    Nalika driver ana ing bebaya, driver bisa mencet tombol sos, banjur GPS Tracker bakal ngirim SMS weker bantuan SOS menyang nomer telpon controller 3, lan nelpon nomer telpon controller siji kanggo ngandhani status bebaya driver.

    carane kanggo nginstal tracer

    Carane Mlebet Platform

    Pilih Server SinoTrackPro
    Panganggo:Nomer ID ing piranti
    Pass: 123456 (monggo ganti sawise sampeyan nampa piranti)
    Situs web: www.sinotrackpro.com

    Carane Aktifake nelusuri Online

    Kirim SMS ngatur tracker (nyetel IP lan APN) kanggo nyambungake platform,
    IP: 45.112.204.245 (sinotrackpro)port: 8090,
    info liyane mangga dipriksa manual pangguna.
    kirim 3 SMS menyang tracker ing ngisor iki:
    SMS1: 7100000
    SMS2:8040000 45.112.204.245 8090
    SMS3:8030000 APN APNuser APNpassword(yen APN butuh pangguna lan pass)
    APN iku Acess Point Network saka kertu SIM, yen sampeyan ora ngerti APN,
    mangga dipriksa karo operator kertu SIM.utawa mriksa apn saka kene kanggo referensi.
    http://www.unlockit.co.nz/mobilesettings/

    Spesifikasi Barang

    Link iki mung versi 2G..

    Gambar Barang

    Mangga ngenali produk karo SinoTrack LOGO, iki Original SinoTrack Product.

    Aplikasi seluler

    Jeneng APLIKASI: SinoTrack PRO
    Sampeyan bisa ngundhuh formulir APP Store (IOS) utawa Google Play (Android)

    Shipping lan Reply

    - Kita mangsuli pitakon sampeyan (nggunakake, nginstal, ngatur tracker) sajrone 24 jam.
    - Kita bakal ngirim barang liwat Aimail sing wis kadhaptar ing 2 dina sawise pembayaran dibuwang.
    - Wektu pengiriman kadhangkala bisa uga rada suwe amarga masalah khusus, preian utawa sawetara alasan sing ora mesthi.
    - Kita milih cara pengiriman miturut negara sampeyan, kita nggunakake Pengiriman Standar Toko Kuning (Logistik Resmi Toko Kuning).
    - Kanggo umume negara: udakara 20-30 dina kerja (kayata Eropa Inggris, Jerman, Spanyol. Swedia..etc) (Daerah terpencil luwih suwe).
    - Sampeyan uga bisa milih ngirim cepet cepet, wektu pangiriman 7-10 dina.

    Kabar Pembayaran

    Kita nampa kertu kredit, PayPal, Transfer Bank, Western Union, Lan cara pembayaran liyane Dhukungan toko Kuning.

    Babagan awake dhewe

    bobot 0.55 kg
    dimensi 15 × 11 × 7 cm
    Brand Name

    SinoTrack

    GTIN

    2000002865339

    Asal

    Mainland China

    Voltase

    12V

    urip baterei

    1 Kanggo 4 Jam

    Fitur Khusus

    Internet Terusake

    Jinis GPS

    GPS Tracker

    model Jeneng

    ST-906

    Ukuran Layar

    Ora Ana Layar

    Modul Gps

    Ya

    Out Power

    0.02W

    Certification

    CE

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Global GPS tracker ST-906 kanggo piranti pelacak kendaraan motor mobil kanthi Cut Off Oil Power & piranti lunak & APLIKASI nelusuri online"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: M1S2Y45VDSOW Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori