Kaca Mug Tahan Panas Dinding Ganda Tinggi Borosilikat Menangani Kopi Susu Jus Cangkir Air Bar Drinkware Coffeeware

2.98$

Cepet! Swara 16 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Babagan barang iki
  • Double Walled Insulated Design: The double walled design keeps hot longer while the exterior wall stays cool for hand safe touch; Hot drinks will not burn your hands and cold drinks will not form condensation

  • Premium Clear Borosilicate Glass: Made of 100% lead free borosilicate glass, these double walled insulated coffee mugs will provide you the healthiest drinking way. With thicker and top line material, it is more durable than normal glass. 2 layers with an elegant, smooth and clear look, your drink will seem to float in mid-air, how amazing

  • Ideal Size and Volue: Standing at 3.2 X 3.4 inch, 10oz to the rim, these double walled expresso cups are perfectly sized to fit under most at-home brewing stations – like Nespresso or Keurig with enough space for milk and froth. Perfect for morning coffee, tea, cappuccino, espresso, mocha, latte, hot or cold brews

  • Microwave and Freezer Safe: Safe up from -22℉ -302℉, the clear cappuccino cups has an excellent thermal shock resistance ability, safely frozen or heat in the microwave and over, super convenient to reheat the coffee or made a cold brew. HAND WASH RECOMMENDED, DISHWASHER NOT SUGGEST

  • Well Packed and Ideal Gift: Wrapped in thick pearl cotton, no arrival broken issues to be worried when receiving. The elegant and stylish glass mugs set with a homey color box package, an ideal gift for your family or friends especially on special occasions such as birthday, housewarming, wedding, parties, Thanks Giving and Christmas Day

 

 

kapasitas

, , ,

Koleksi

Cangkir kopi

Material

kaca

technique

Kaca tahan panas

Brand Name

Leeseph

Asal

Mainland China

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Glass Mug Heat Resistant double Wall High Borosilicate Handle Coffee Milk Juice Water Cup Bar Drinkware Coffeeware”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005005471074346 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Kaca Mug Tahan Panas Dinding Ganda Tinggi Borosilikat Menangani Kopi Susu Jus Cangkir Air Bar Drinkware Coffeeware

2.98$

Takon Pitakonan