Sandal Bocah-bocah wadon 2020 Musim Panas Anak-anak Anyar Sepatu Putri Ngandhap Lembut Sepatu Bayi Bocah-bocah wadon Gaya Liar

(14 reviews customer)

10.62$ - 18.70$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.09$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.09$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
30.96$
Uellow Premium Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H02aeeafc78974ef7b262c55b4f0e2cb9o

    Sandal Bocah-bocah wadon 2020 Musim Panas Anak-anak Anyar Sepatu Putri Ngandhap Lembut Sepatu Bayi Bocah-bocah wadon Gaya Liar

    10.62$ - 18.70$

    Takon Pitakonan


      Share

    [Xlmodel] - [foto] - [0000]

    [Xlmodel] - [custom] - [53490]

    [xlmodel]-[custom]-[]

    [Xlmodel] - [custom] - [53491]

    [xlmodel]-[custom]-[]

    bobot 0.35 kg
    dimensi 40 × 20 × 10 cm
    Brand Name

    SZXHT

    GTIN

    2000002797647

    Bahan Outsole

    Rubber

    Range Range

    0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 7-12y, 12+y

    Panjang Shoes

    15cm, 16cm, 17cm, 17.5cm, 18cm, 18.5cm, 19cm, 19.5cm, 20cm, 20.5cm, 21cm, 21.5cm

    Asal

    Mainland China

    Usum

    Four Seasons

    Jenis Sandal

    GLADIATOR

    Apa Dipasang

    YES

    Gender

    Cewek, Unisex

    Feature

    Breathable, anti banyu, Anti-Slippery

    Gaya Kulit

    Printing Kulit

    Wujud Heel

    Heels Flat

    Jenis Penutupan

    Pancing & Loop

    Upper Material

    PU

    Fit

    Cocog kanggo ukuran, njupuk ukuran normal, Cocog kanggo ukuran, njupuk ukuran normal

    Lining Material

    PU

    Dekorasi

    Bunga

    Jeneng Jabatan

    anak

    Jenis Tumit

    Flat karo

    jeneng

    Ana

    Material

    katun

    Size

    2T 3T 4T 5T 7T 8T

    gaya

    Kartun

    Tipe Pola

    Kartun

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Kolar

    Babak Leher

    Gaya lengan

    REGULAR

    Tipe kain

    Twill

    Adhedhasar review 14

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 14 kanggo Sandal Bocah-bocah wadon 2020 Musim Panas Anak-anak Anyar Sepatu Putri Ngandhap Lembut Sepatu Bayi Bocah-bocah wadon Gaya Liar

    1. A *** z -

      Apik banget matur nuwun

      warna: Sepatu ijo Size: 30 (insol 18cm)

    2. A *** z -

      Aku disenengi wong thanks

      warna: Sepatu kuning Size: 30 (insol 18cm)

    3. P *** s -

      Sampurna, discretion, alus banget lan ayu.

      warna: Sepatu kuning Size: 34 (insol 20cm)

    4. f *** r -

      Sandal nyaman go teka cepet banget

      warna: Sepatu kuning Size: 27 (insol 16.5cm)

    5. M *** a -

      warna: Sepatu kuning Size: 31 (insol 18.5cm)

    6. L *** r -

      warna: Sepatu kuning Size: 29 (insol 17.5cm)

    7. L *** r -

      Aku tresna iki. Iku ndadekake bocah-bocah wadon ayu banget kaya ing gambar.

      warna: Sepatu kuning Size: 26 (insol 16cm)

    8. R *** e -

      Apik banget, taun kapindho aku tuku. Ditampa kanthi cepet. Padha anti banyu.

      warna: Sepatu ijo Size: 31 (insol 18.5cm)

    9. L *** a -

      13.05.22G. Mbayar pesenan 14.06.22G. Tak MO Sandals karet, Aku panginten sing kulit. Pengganti, lan kabeh padha karet lan sandal lan sandal karet dhewe. Padha katon apik. Sandal pantai. Ing panas karet panas.

      warna: Sepatu Pink Size: 34 (insol 20cm)

    10. YShopper -

      Sandal entheng lucu, kaya putrine.

      warna: Sepatu Pink Size: 28 (insol 17cm)

    11. l *** a -

      Sandal sing apik banget. Sol karet. Top alus soko. Jinis karet. Ukuran sol diukur centimeter, pas banget. Ing ukuran 30, lan ing 34-37
      Pesenan teka kanthi cepet. Minggu 2. matur nuwun sanget!

      warna: Sepatu kuning Size: 37 (insol 21.5cm)

    12. L *** u -

      Bea

      warna: Sepatu ijo Size: 29 (insol 17.5cm)

    13. S *** a -

      Sandal pantai, ukuran sikil 20,5 cm, meh ora bisa lan PA Njupuk ukuran luwih gedhe, cepet tekan, matur nuwun kanthi sanget

      warna: Sepatu Pink Size: 35 (insol 20.5cm)

    14. b *** b -

      Njupuk taun kapindho ing saurutan. Seneng!!!

      warna: Sepatu ijo Size: 28 (insol 17cm)

    SKU: IUSO07TYXH8A Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori