Gadis Putri Sandal 2022 Musim Panas Baru Bayi Mutiara Rhinestones Busur Sepatu Tunggal Fashion Non-Slip Datar Sepatu Anak E963

(21 reviews customer)

19.38$ - 26.22$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    He71f9c90dbac40d7a7e3913c3d01e5247

    Gadis Putri Sandal 2022 Musim Panas Baru Bayi Mutiara Rhinestones Busur Sepatu Tunggal Fashion Non-Slip Datar Sepatu Anak E963

    19.38$ - 26.22$

    Takon Pitakonan


      Share

    [Xlmodel] - [custom] - [55757]

    SIZE

    Gadis Putri Sandal 2021 Musim Panas Baru Bayi Mutiara Rhinestones Busur Sepatu Tunggal Fashion Non-Slip Datar Sepatu Anak E963

    Dear kanca:
    Amarga kabeh ukuran sepatu bocah beda-beda, Nalika sampeyan pesen sepatu bocah, sampeyan kudu miturut ukuran lan dawa internal.

    Miturut dawa Insole. (Dawa Insole = Dawane Kaki + 1cm)
    Ukuran AS Ora Standar, Cukup trep kanggo sampeyan nindakake pesenan.
    Dawane sing nyaman yaiku dawa sikil ditambahake babagan 1cm.
    Lan Amarga wektu pangiriman sing dawa dening China Post Air Mail lan bocah bakal tuwuh kanthi cepet, pilih sepatu ukuran sing luwih gedhe kanggo bocah sampeyan.
    Mangga milih ukuran tengen.
    Kabeh sepatu bakal dikirim nganggo tas gelembung, ora ana kothak !!!

    [Xlmodel] - [foto] - [0000]

    Dhaftar Foto

    [Xlmodel] - [custom] - [52996]

    bobot 0.5 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Bahan Outsole

    Rubber

    GTIN

    2000002796367

    Range Range

    25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

    Panjang Shoes

    15cm, 16cm, 17cm, 17.5cm, 18cm, 18.5cm, 19cm, 19.5cm, 20cm, 20.5cm, 21cm

    Asal

    Mainland China

    Usum

    Summer

    Jenis Sandal

    Sandal Fashion

    Apa Dipasang

    NO

    Gender

    Girls

    Feature

    Anti-Slippery

    Gaya Kulit

    Soft Leather

    Wujud Heel

    LIYANE

    Jenis Penutupan

    Pancing & Loop

    Upper Material

    PU

    Fit

    Cocog karo ukuran, ukuran normal

    Lining Material

    PU

    Dekorasi

    Bowtie

    Jeneng Jabatan

    anak

    Jenis Tumit

    Tali persegi

    Adhedhasar review 21

    4.81 sakabèhé
    80.95%
    19.05%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 21 kanggo Gadis Putri Sandal 2022 Musim Panas Baru Bayi Mutiara Rhinestones Busur Sepatu Tunggal Fashion Non-Slip Datar Sepatu Anak E963

    1. 1 *** r -

      Sepatu sing apik. Metu. Velcro ing njero nalika mlaku bisa nyebabake rasa ora nyaman. Nanging kita tuku kanggo Dr ing November. Kita ora rencana nganggo iki. Aku kanggo preian bakal sampurna. Price-kualitas cocog. Ora mambu. Boten kelet metu. Ana lem cilik ing area tumit. Nanging ora kritis.

      warna: Sepatu Beige Size: 25 (Insole 15.5CM)

    2. U *** h -

      warna: Sepatu Beige Size: 35 (Insole 21.4CM)

    3. K *** h -

      sepatu ayu. kualitas apik tenan. banget nyaranake.

      warna: Sepatu Beige Size: 29 (Insole 17.8CM)

    4. T *** m -

      Pangiriman cepet, nanging sayangé aku salah tuku nomer kanggo putriku. Muga-muga aku bisa ngganti nomer. Nanging sepatune ayu.

      warna: Sepatu Beige Size: 29 (Insole 17.8CM)

    5. R *** r -

      Sepatu kanggo putri! ayu banget. Persis kaya ing foto penjual. putri punika remen. Matur nuwun sanget! Ambune kaya lem seger. Lembut, mlaku trep. Kanggo mangsa persis cukup. Ing M. O teka ing 13 dina. Aku ora komunikasi karo bakul. Sawise tuku sedina utawa rong dina, bakul ngirim barang. Kanggo bocah wadon umur 5 taun ora dhuwur, awak rata-rata, kanthi sikil 15,5 cm dipesen ukuran 27. Aku panginten sing bakal karo wates cilik, nanging kuwi ora ana Simpenan. Mlaku mulyo, ora pencet (mung ing wektu) Aku ing taun sabanjuré bakal cilik utawa ing paling ing bokong. Dituku kanggo pesta, banjur ing taman. Trail. Aku bakal njupuk taun liyane. Bakul lan barang mesthi dianjurake!

      warna: Sepatu Beige Size: 27 (Insole 16.6CM)

    6. S *** u -

      warna: Sepatu Beige Size: 31 (Insole 19CM)

    7. S *** z -

      Bebener aku Highly Rekomendasi ing fisika katon luwih ayu lan kualitas apik Aku mesthi digawe investasi paling apik lan tuku banget sebagéyan q paket wis dilindhungi lan teka kanggo kula dawa sadurunge tanggal kira-kira pangiriman.

      warna: Sepatu Beige Size: 28 (Insole 17.2CM)

    8. A *** i -

      Banget banget

      warna: Sepatu Beige Size: 24 (Insole 15CM)

    9. U *** m -

      warna: Sepatu ireng Size: 30 (Insole 18.4CM)

    10. D *** v -

      Sandal murni kanggo moto foto, kanggo nyandhang terus-terusan ora cocok.

      warna: Sepatu Beige Size: 31 (Insole 19CM)

    11. D *** e -

      Cantik banget

      warna: Sepatu Beige Size: 24 (Insole 15CM)

    12. 8 *** r -

      Sepatune wow!!! ayu banget, alus saenipun cocog kanggo gambar kita.

      warna: Sepatu Beige Size: 33 (Insole 20.2CM)

    13. YShopper -

      Thanks aku produk ravie!

      warna: Sepatu Beige Size: 29 (Insole 17.8CM)

    14. K *** a -

      Putriku tresna. Manik-manik cilik saiki ing saindenging omah ing lantai, tiba, katon ora kena pengaruh, nanging ora apik banget)

      warna: Sepatu Beige Size: 28 (Insole 17.2CM)

    15. n *** a -

      Apik banget kaya gambar lan sing paling ayu aku wareg barang Super

      warna: Sepatu Beige Size: 29 (Insole 17.8CM)

    16. A *** n -

      Padha banget cantik, padha katon kualitas padha karo gambar

      warna: Sepatu Beige Size: 27 (Insole 16.6CM)

    17. Aku ora ngerti -

      Sempurno. Mung mambu sing rada kuwat

      warna: Sepatu Beige Size: 35 (Insole 21.4CM)

    18. s *** a -

      warna: Sepatu Beige Size: 28 (Insole 17.2CM)

    19. C *** l -

      Sepatu iki apik banget! Aku tindakake pandhuan ukuran nanging isih pengin aku wis dhawuh ukuran sabanjuré munggah - bocah-bocah wadon ngeluh sing padha banget nyenyet.

      warna: Sepatu Beige Size: 24 (Insole 15CM)

    20. M *** r -

      Sapatilla Putri sing ayu, kaya sing digambarake, pancen apik banget

      warna: Sepatu Beige Size: 30 (Insole 18.4CM)

    21. E *** a -

      Sepatu kasebut apik banget, ukurane dipilih miturut meja. Pangiriman cepet, mung 2 minggu sadurunge Tatarstan.

      warna: Sepatu Beige Size: 33 (Insole 20.2CM)

    SKU: 1MZA542XHIA6 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori