Girls Backpack disney Mickey Mouse Print Girls Travel Storage Fashion Kartun Cute Girl Bayi Mini Backpack

2.23$

Cepet! Swara 6 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
Applicable occasions: school, shopping, travel, leisure, weekend hiking, daily use, etc.

Function: Handbag/Messenger Bag/Shoulder Bag/Backpack.

Capacity: mobile phone, wallet, notebook, umbrella, etc.

Dimensions: 27X21X10cm (height x width x thickness)

Dropshipping: yes

Kabar:
1. Due to different measurement methods and tools, there may be an error of 1-3cm, which is a normal phenomenon.

2. If you have any questions about the product, please contact us first, we will give you a satisfactory answer.

3. Due to the different colors of different monitors, there will be a certain color difference in the product, please refer to the actual product received.

 

Werna

Panggonan Asal

China (daratan)

Teknologi

Embossing

Interior

Interior Slot Pocket,Interior Zipper Pocket

Jinis Gagang / Tali

bisa dilebur

gaya

Casual

njaba

Silt Pocket

Sistem Nggawa

Resin Mesh

Panutup Udan

Ya

Lining Material

nilon

Jenis Penutupan

Zipper

Jinis Ransel

Frame njaba

Tipe Pola

Solid

Gender

Unisex

Material utama

nilon

Brand Name

Disney

Asal

Mainland China

CN

Hebei

Tipe Item

Backpacks

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Girls Backpack disney Mickey Mouse Print Girls Travel Storage Fashion Cartoon Cute Girl Baby Mini Backpack”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005006060041520 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Girls Backpack disney Mickey Mouse Print Girls Travel Storage Fashion Kartun Cute Girl Bayi Mini Backpack

2.23$

Takon Pitakonan