GF09 Mini GPS Locator App Control Piranti Anti-Lost Car Tracker Perekam Magnetik Kanggo Kendaraan/Mobil/Wong Lokasi Car Tracker

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hc5d3bd995c3e4a33b51536b0ec57f85e3

    GF09 Mini GPS Locator App Control Piranti Anti-Lost Car Tracker Perekam Magnetik Kanggo Kendaraan/Mobil/Wong Lokasi Car Tracker

    Takon Pitakonan


      Share

    kebidumei GF09 Mini GPS Locator App Control Piranti Anti-hilang Car Tracker Perekam Magnetik Kanggo Kendaraan/Mobil/Wong Lokasi Car Tracker


    GF09

    Description:
    Desain multifungsi
    Remote pickup, remote recording, APLIKASI
    Ngrungokake, ngrekam swara, callback kontrol swara, nelusuri wektu nyata,
    Weker maling kejut, SOS siji kunci kanggo pitulung, lintasan sejarah
    Dhukungan lengkap WiFi, LBS, GPS lan BEIDOU
    Mikropon silikon definisi dhuwur
    Pager elektronik
    Ndhukung macem-macem mode hemat daya
    Pangeling baterei sithik
    Mesin remote switch
    Magnetik kuwat sing dibangun
    Instalasi gratis

    akurasi posisi: 10 – 50 meter
    Dhukungan memori: kertu TF 32GB (ora kalebu)
    Jarak rekaman: 80 meter persegi
    Tampilan platform: SMS + APLIKASI + komputer
    Frekuensi komunikasi: 850 / 900 / 1800 / 1900MHz
    Input pengisian: 5 V tegangan
    Suhu kerja: -20 - 85 Deg.C
    Standar jaringan: GSM / GPRS
    Memori awak: 1024M

    Paket kalebu:
    1 x Tracker GPS
    1 x Kabel USB
    1 x English Manual

    1. Preparation Sadurunge Gunakake
    1. Siapke kertu SIM nano kang kompatibel jaringan 2G GSM, yen kertu SIM anyar, perlu 24 jam kanggo ngaktifake bener; uga kudu nyetel kode PIN kertu SIM
    2. Bukak layanan GPRS lan Caller ID Tampilan kertu SIM
    3. Pindai kode QR ing kaca pisanan kanggo ndownload 365GPS APP

    2. Daya ing
    Lebokake kertu SIM nano menyang slot kertu SIM tracker kang (ana alignment amba ilang kanggo kertu SIM lan slot ), tombol daya tombol ireng jejere slot kertu SIM.

    Power On: penet dawa kanggo 3 detik
    SOS: penet dawa kanggo 3detik ing mode daya ing
    Daya mati: penet suwene 10 detik (karo kertu SIM)
    Daya mati: penet suwene 3 detik (tanpa kertu SIM)

    3. Login Akun
    Ana stiker ing saben piranti, nomer 15 digit — iku nomer IMEI, mung ID Login. Bukak 365GPS APLIKASI:
    ID mlebu: nomer IMEI
    Sandi: 123456

    4.Lampu LED
    Abang: Baterei, normal alon, baterei sithik cepet, padhang nalika ngisi daya
    Kuning: GSM, alon normal, sinyal panelusuran cepet, padhang ora SIM
    Biru: GPS, normal alon, telusuran cepet, padhang entuk GPS ora ana sim

    5.SMS printah
    8.1 Takon Nomer IMEI: "imei#"
    8.2 Mulihake sandhi standar: "pwrst"
    8.3 Mulihake menyang setelan pabrik: "1122"
    8.4 Setel Interval Upload: "Wektu#Menit"(rentang menit 1-120menit);"MD#Second"(kisaran kapindho 10-60detik)
    8.5 LED Buka/Tutup: ”LED#ON/LED#OFF”
    8.6 Setelan APN: ”APN#parameter#akun#sandi#”
    8.7 Wiwiti maneh adoh: "SYSRST"
    8.8 Weker geter: ”6666#on# / 6666#off#”
    8.9 Ngowahi alamat IP: ”DOMAIN# IP#Port ID#”

    6. Operasi SMS
    000 # nomer # nomer # nomer # (ngikat telung telpon )
    111 (Ngrekam SMS 10 menit ngaso )
    222 (ngrekam swara 10 menit ngaso, ngrekam otomatis 10 menit maneh yen ana swara, saben wektu 10 menit)
    333 (panggilan dial-back sing diaktifake swara menyang nomer sing diikat)
    444 (mbusak kabeh isi memori)
    555 (pateni kabeh fitur)
    666 (SMS weker geter menyang nomer binding)
    777 (telpon weker geter menyang nomer sing diikat)
    888 (muter rekaman memori - iki mbutuhake speaker)
    999 (SMS Coordinate Positioning)


    GF07

    Cathetan:Prodhuk iki kudu masang kertu GSM/GPRS, mung pas 2G, ora pas 3G, 4G utawa liyane.

    Produk iki minangka posisi stasiun pangkalan, dudu lokasi GPS. Yen sampeyan mikir, aja tuku produk iki.

    Description:

    Ora preduli locator weker diselehake ing mobil, ing tas sekolah anak, kanthong wong tuwa, utawa tas barang, sampeyan bisa ngirim instruksi SMS ponsel menyang locator weker liwat ponsel kanggo takon lokasi locator weker, yaiku trep kanggo sampeyan ngawasi kabeh proses lan nangkep target ing wektu nyata. posisi s.

    1. Ukuran tampilan: 3.5cm * 2.0cm * 1.4cm (L * W * H)
    2. Input pengisian daya InputAC110-220V50 / 60Hz
    3. Output pengisian: OutputDC5.0V 300-500mA
    4. Baterei mesin: baterei Li-ion 3.7V 400mAh
    5. Wektu siyaga: 12 dina. Wektu kerja 4-6 dina
    6. Kertu ekspansi; kertu TF mini (ora klebu)
    9. Dhiskusi terus-terusan: 150-180 menit
    10. Standar jaringan: GSM / GPRS
    11. Suhu panyimpenan: -40 ° C nganti + 85 ° C
    12. Suhu kerja -20 ° Cto + 55 ° C
    13. Kelembapan sawetara 5% -95% non-kondensasi
    14, GPRS: Unggah 60, TCP / IP
    15, tegangan kerja: 3.4-4.2V DC
    16 siyaga saiki :: ≈2.5mA
    17, nguripake kontrol swara saiki: ≈30mA
    18, ngomong saiki: ≈150mA
    19, wektu posisi GSM: 25 detik

    Paket kalebu:
    1x LBS Tracking Locator
    Kabel USB 1x

    Parameter dhasar: pita frekuensi GSM850 / 900/1800 / 1900MHZ

    Negara pendukung: China UK Prancis Jerman Walanda Italia Spanyol Portugal Brazil Denmark Rusia Polandia Turki Hongaria Thailand Yunani Indonesia Malaysia Vietnam Myanmar Pakistan Irak Arab Saudi Amerika Serikat Kazakhstan Luar Mongolia Dubai etc

    Instructions:

    1. Preparation: kertu telpon SIM lan kertu memori mini,

    2. Aktifake: Bukak tutup kertu banjur lebokake kertu SIM menyang arah sing dituduhake. Sawise masang kertu memori mini, produk bakal urip kanthi otomatis lan lampu abang bakal sumunar 4 kaping lan metu kanggo siyaga normal sawise 30 detik. [Elinga yen sampeyan ora maca kertu memori lan lebokake maneh]

    3.Indikator: Indikator daya-on tansah ing 4 kaping lan indikator baterei sedheng kelip-kelip cepet

    4, ikatan nomer kontrol master; nggunakake ponsel kanggo ngowahi SMS 000 lan ngirim menyang nomer locator weker, lan banjur mesin bakal reply pesen singkat saka ponsel; Setel; ikatan + nomer kontrol master

    5. Rekaman kapisah; nggunakake ponsel kanggo ngowahi pesen singkat 555 lan ngirim menyang nomer locator weker, lan banjur unit bakal reply pesen singkat kanggo telpon seluler; [Snd;

    6. Dial-back sing diaktifake swara; nggunakake ponsel kanggo ngowahi pesen singkat 666 lan ngirim menyang nomer locator weker, lan banjur unit bakal reply pesen singkat kanggo telpon seluler; [DT; Pemantauan swara wis kasil disetel, lan telpon weker diuripake maneh].

    Nalika swara ing sekitar locator weker luwih saka 40 dB, locator weker bakal kanthi otomatis nelpon nomer telpon seluler prasetel.

    7. Pitakonan posisi GPRS: Gunakake ponsel kanggo ngowahi SMS 777 lan ngirim menyang nomer locator weker. Mengko, mesin bakal mangsuli lokasi geografis Cina lan link Google Map ing ponsel. Sawise telpon seluler mbukak link iki, peta lokasi lan katrangan alamat teks bakal katon. Lokasi luwih akurat.

    8. Pitakonan swara watara produk: Langsung nelpon nomer kertu ing locator weker. Sawise sawetara detik, sampeyan bisa krungu swara ing sekitar locator weker (locator weker dhewe ora bakal ngetokake swara lan cahya nalika pitakonan).

    9. Goleki pitakon trek; nggunakake ponsel kanggo ngowahi SMS 102 lan ngirim menyang nomer locator weker. Mengko, mesin bakal reply telpon seluler karo [nomer akun, sandi], lan mlebu menyang situs web http;

    10. Nelusuri saben wektu; mung operate ing platform komputer.

    11. Busak isi kertu memori; nggunakake ponsel kanggo ngowahi pesen singkat 445 lan ngirim menyang nomer locator weker. Mengko, mesin bakal mbales telpon seluler kanthi [TF, reresik sukses, kapasitas saiki kasedhiya]

    12. Status host; nggunakake ponsel kanggo ngowahi SMS 888 lan ngirim menyang nomer locator weker. Mengko, mesin bakal mbales pesen teks menyang ponsel; Kapasitas, lsp].

    13. Wiwiti maneh komputer inang; nggunakake ponsel kanggo ngowahi pesen teks 999 lan ngirim menyang nomer locator weker. Enteni 1 menit kanggo pulih kanthi sukses.

    14. Pateni lan nampilake fungsi mandeg tampilan daya isih ing pesen th; nggunakake telpon seluler kanggo ngowahi pesen teks 444 lan ngirim menyang nomer locator weker, lan banjur unit bakal reply ing telpon seluler siji, [Reset; kabeh tugas wis dibatalake]

    15. Enquiry Baterei: Ana informasi baterei ing saben pesen sing ditemokake.

    bobot 0.06 kg
    dimensi 12 × 10 × 11 cm
    Brand Name

    kebidumei

    GTIN

    2000002865650

    Asal

    Mainland China

    Panggil model

    GF-09 / GF-07 Mini GPS Tracker Mobil

    Certification

    CE

    Platform omah cerdas

    Ana

    Basa Operasi

    Inggris

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pisanan kanggo mriksa "GF09 Mini GPS Locator App Kontrol Piranti Anti-ilang Car Tracker Perekam Magnetik Kanggo Kendaraan / Mobil / Wong Lokasi Car Tracker"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: BEHHBAIR8QP0 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori