Gamepad VR Mini Wireless Bluetooth Pad Kanggo IOS lan Android

Rega asli yaiku: 7.00 $.rega saiki: 5.04 $

478 ing Simpenan

Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hacf66f0e45b94a3e9e6931de0f1e364b7

    Gamepad VR Mini Wireless Bluetooth Pad Kanggo IOS lan Android

    Rega asli yaiku: 7.00 $.rega saiki: 5.04 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Gamepad VR Mini Wireless Bluetooth Pad Kanggo IOS lan Android
    Mini Wireless Bluetooth Gamepad VR Controller Remote Pad Kanggo IOS/Android Smartphone PC Laptop Aksesoris Game

    fitur:

    Werna: Ireng

    Bahan: Cangkang Plastik

    Versi Bluetooth: 3.0

    Jarak Bluetooth: 10 meter

    Baterei: baterei lithium 180mAh sing dibangun (kalebu)

    Tegangan pangisian daya: DC 5V

    Ngisi wektu: jam 2

    Wektu nggunakake: 20-40 jam

    Produk sing ditrapake: ponsel, tablet, komputer PC

    Ukuran produk: 73mm x 31mm x 13mm

    bobot Net: 22g

    Cara Operasi:

    1. Power ON: Pencet tombol START nganti LED urip (kira-kira 2 detik)

    2. Power OFF: Pencet tombol START nganti LED mati (kira-kira 5 detik).

    3.Pair lan nyambung: sawise daya ing , Indikator LED bakal sumunar, piranti bakal mlebu menyang mode pasangan Bluetooth kanthi otomatis kanggo nemokake alamat lan jeneng piranti iki (SKB032Axx-xxx), klik banjur bisa nyambung. Pasangake lan sambungake kanthi sukses, indikator LED bakal dipateni.

    4. Fungsi Game: Nguripake saklar sisih menyang sisih Game (ana "GAME" ing mburi), saiki piranti dioperasikake kanthi horisontal.

    Dhaptar paket:

    1 x Remote Controller Handle

    1x instruksi Inggris

    bobot 0.03 kg
    dimensi 8 × 6 × 6 cm
    Brand Name

    Elistooop

    GTIN

    2000002889656

    Merek / Model sing Kompatibel

    Nintendo

    Model Nintendo sing kompatibel

    GAMEBOY

    paket

    Ora Ana

    Koleksi

    Gamepad

    Panggil model

    6028

    Tipe antarmuka

    bluetooth

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Gamepad VR Mini Wireless Bluetooth Pad Kanggo IOS lan Android"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: JURNQRN1YKS1 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori