Game Controller USB Wired Rocker Arcade Joystick USBF Stick

Rega asli yaiku: 60.57 $.rega saiki: 47.25 $

6 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 0.88$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
0.88$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
3.77$
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 14
52.72$
EMS
Ya
dina 11
76.66$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H2ec5f74094284f119345823f708beb2cR

    Game Controller USB Wired Rocker Arcade Joystick USBF Stick

    Rega asli yaiku: 60.57 $.rega saiki: 47.25 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Game Controller USB Wired Rocker Arcade Joystick USBF Stick

    Product Description:

    1. Dhukungan kanthi lengkap kanggo Protokol komunikasi PS/Android/PS3
    2. Kanthi Kompatibel Kanggo PC(USB), Windows2000/XP/Windows 7/8/10 Kanthi Mode Digital lan Analog Ing Sistem PC
    3. Persyaratan Konfigurasi Sistem Komputer: Ndhuwur CPU P-166MHZ, Ndhuwur RAM64MB, Ndhuwur Monitor SVGA256, Ndhuwur Dhukungan Driect7.0

    Fitur Product:

    1. Desain Teknik Banget, Pengalaman Interaktif Nyata
    2. Dhukungan 12 Tombol Analog
    3. Dhukungan USE 1.1 / 2.0
    4. Nduwe 4 Sumbu Lan 8 Arah Kanthi 8 Tombol Fungsi Kapisah
    5. Dhukungan Tombol Fungsi Standar: SELECT, MODE, Ans START
    6. Ndhukung Rong Tombol Fungsi Khusus: TURBO lan CLEAR
    7. MODE-LED USB Lan Android Iku padha LED karo Cahya Channel Pisanan Mung Cahya Channel Pisanan Nduweni Indikator LED. Ora Ana Indikator LED Kanggo Saluran Liyane
    8. Tombol Fungsi MODE USB Lan Android Iku Tombol Padha karo Tombol MENU

    Keterangan:

    Tipe Konektor: USB
    Kompatibel: Kanggo PS/Android Protokol komunikasi
    Werna: Ireng
    Bahan: ABS

    Isi Paket:

    1 * Arcade Joystick

    CATETAN:

    1. USB lan Android plug ora bisa digunakake ing wektu sing padha

    2. Ngindhari panas, banyu lan sinar srengenge langsung

    3. Aja nganti cairan mili menyang produk

    4. Aja meksa narik garis utama

    5. Aja nggunakake cairan korosif kanggo nggosok permukaan produk

    6. Aja mbongkar produk dhewe

    7. Pay manungsa waé kanggo nggunakake cara supaya nggunakake kanggo dangu

    Namung isi paket kasebut ing ndhuwur, produk liyane ora kalebu.
    Cathetan: Penangkapan cahya lan layar sing beda bisa nyebabake werna saka item ing gambar sing beda-beda saka bab nyata. Kesalahan pengukuran sing diijini yaiku +/- 1-3cm.

    Gambar Produk:

    bobot 0.848 kg
    dimensi 20 × 15 × 10 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002888598

    Merek / Model sing Kompatibel

    liyane,

    Certification

    Ana

    Tipe antarmuka

    USB

    Koleksi

    Joysticks

    Language

    Versi Inggris

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Game Controller USB Wired Rocker Arcade Joystick USBF Stick"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: VZEW81HWNBYC Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori