Stiker Saklar Kartun Lucu Glow in the Dark Stiker Dinding Kamar Anak Notebook Laptop Decal Dekorasi DIY Stiker Bercahaya

6.56$ - 7.10$

Cepet! Swara 19 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Ukuran Layout

Kira-kira 15cm * 10cm

Glow in the Dark (Sirkulasi)

Sawise nyerep cahya lampu (utawa srengenge), iku Cemlorot ing Peteng. Nalika padhange cemlorot saya ringkih, serap maneh cahya lan selehake ing peteng, banjur bali maneh lan mbaleni siklus maneh.
* DIREKOMENDASIkake kanggo lem ing wilayah sing bisa tekan ing wayah wengi!

Panggunaan Multiple

Gambar efek ing ngisor iki mung nuduhake bagean saka adegan panggunaan kanggo referensi. Nyatane, sampeyan bisa ngetrapake miturut ide sampeyan kanggo dekorasi tembok, switch, jedhing, jamban, laptop, perabotan, mobil, motor, mancal… Akeh liyane sing nyenengake, ngenteni panemuan sampeyan.

Lumahing Waterproof

materi adhedhasar PET, lancip lan Gamelan, property lumahing-waterproof apik, gampang kanggo ngresiki

Self-Adhesive

Wis lem ing mburi. Sampeyan bisa nyuwek lan nempelake langsung ing area sing cocog ing permukaan sing mulus

ultrathin

Desain ultra-tipis, katon apik gayane

FAQ

P: Kenapa stiker sing daktampa ora sumunar?

A: Ora nyerep cahya ora cemlorot. Nyerep lampu (utawa srengenge) cahya kanggo sawetara menit, sijine ing peteng, iku cemlorot

P: Napa padhange cemlorot dadi lemah, apa efek cemlorot siji-mati?

A: Padhange cemlorot bakal weakened minangka wektu terus. Aja kuwatir! Re-absorb cahya lan panggonan ing peteng, bali padhang lan banjur mbaleni siklus maneh

P: Napa stiker ing srengenge sedina muput ora sumunar?

A: Kaping pisanan, srengenge banget padhang kanggo ndeleng cahya sing sumunar, mung bisa katon ing peteng; Kaping kalih, sampun dangu saking srengéngé surup ngantos sonten, nglangkungi mangsa cemlorot, tamtu boten saget sumorot. Dadi, dianjurake banget kanggo lem ing wilayah sing bisa tekan cahya ing wayah wengi, supaya sampeyan bisa ndeleng sumunar sawise mateni lampu.

P: Napa efek cemlorot ora padhang kaya lampu?

A: Aja mbandhingake karo lampu, yen ora, sampeyan bakal kuciwa, amarga padhange luwih murah tinimbang lampu. Nanging, njupuk minangka Penyetor hiasan, iku bakal menehi cahya lan surprise ing peteng!

P: Napa stiker cemlorot cahya ijo katon luwih padhang tinimbang sing cahya biru?

A: Amarga mripat Manungsa luwih sensitif marang ijo, dadi misale jek stiker cemlorot cahya ijo luwih padhang tinimbang sing cahya biru.

P: Napa ukuran lan warna rada beda karo gambar?

A: Amarga pangukuran sing beda, tampa kesalahan 1 ~ 3cm. Layar komputer sing beda-beda bisa uga nampilake warna sing beda-beda, sanajan warna sing padha. Dadi, tampa prabédan warna sing cukup

Werna warna sing kasedhiya

YG - Kuning-ijo (warna cahya glow Green)

BE - Beige (werna cahya padhang biru)

SR - Silver-abang (werna cahya padhang oranye-abang)

UTAWA - Oranye-abang (werna cahya padhang kuning-oranye)

OY - Oranye-kuning (werna cahya cemlorot kuning peteng)

LM - Biru (warna cahya cemlorot biru)

* Cathetan: Gambar & warna produk, jeneng warna mung kanggo referensi. Mangga deleng produk nyata kanggo informasi rinci

Tip Anget

Mangga ngresiki lan garing wilayah sing cocog sadurunge lim ing.
* Gambar ing ngisor iki menehi sawetara ruang lingkup aplikasi sing umum

bobot 0.03 kg
dimensi 15 × 18 × 1 cm
Brand Name

NICELET

GTIN

2000002862888

Asal

Mainland China

pola

Plane Wall Sticker

gaya

CREATIVE

klasifikasi

Kanggo Kulkas, Kanggo Knalpot Kumelun, Kanggo Kompor Kabinet, Kanggo Genteng, Kanggo Tembok, Stiker Toilet, Stiker Furnitur, Stiker Panel Ngalih, Stiker Lantai, Stiker Jendela

Keterangan

Paket Single-piece

Skenario

ngalih

Panggil model

stiker ngalih kartun lucu

Material

PET

tema

kartun

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Dadi wong pisanan sing nyemak "Stiker Switch Kartun Lucu Glow in the Dark Stiker Dinding Kamar Anak Notebook Laptop Decal Dekorasi DIY Stiker Bercahaya"
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: SCW2ZP0RFY4X Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
H41d1a5f2cf7847c9aed886f6c32da6dbC

Stiker Saklar Kartun Lucu Glow in the Dark Stiker Dinding Kamar Anak Notebook Laptop Decal Dekorasi DIY Stiker Bercahaya

6.56$ - 7.10$

Takon Pitakonan