FTLZZ Musim Semi Musim Gugur Jaket Kulit Imitasi Wanita Longgar Kasual Mantel Wanita Drop-bahu Sepeda Motor Lokomotif Lebih Tahan Dr dengan Sabuk

(43 reviews customer)

59.39$ - 63.42$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 12
27.45$
IP Fedex
Ya
dina 11
34.49$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sef0ebc09d3a045f39ef7d037bd112ed1y

    FTLZZ Musim Semi Musim Gugur Jaket Kulit Imitasi Wanita Longgar Kasual Mantel Wanita Drop-bahu Sepeda Motor Lokomotif Lebih Tahan Dr dengan Sabuk

    59.39$ - 63.42$

    Takon Pitakonan


      Share










    -_-

    bobot 1 kg
    dimensi 40 × 30 × 2 cm
    Brand Name

    FTLZZ

    GTIN

    2000002745860

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Dekorasi

    Sabuk, Kanthong, Kancing, Ritsleting, Rantai, Pinggang sing bisa diatur

    Material

    Kulit Tiruan, PU

    Asal

    Mainland China

    Usum

    Spring / Autumn

    gaya

    Gaya Punk

    Gaya lengan

    Gulung-pundhak

    Lengan Panjang (cm)

    Full

    Jinis Elektronik

    Kulit & Suede

    Bagean bisa ditemokake

    Ana

    Panggil model

    ZZ210322B

    Busana Panjang

    biasa

    Age

    Umur 18-35 Taun Lawas

    Kolar

    Bunder-mudhun

    Gender

    WOMEN

    Adhedhasar review 43

    5.00 sakabèhé
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 43 kanggo FTLZZ Musim Semi Musim Gugur Jaket Kulit Imitasi Wanita Longgar Kasual Mantel Wanita Drop-bahu Sepeda Motor Lokomotif Lebih Tahan Dr dengan Sabuk

    1. R *** r -

      Jaket jaket! Kualitas apik banget! Kandhel, malah jahitan! Ukuran S (sing paling cilik ing model iki) saya gedhe banget, nanging iki malah tambah akeh, amarga ing musim gugur ing sangisore sweter sing apik banget pas lan ora bakal dadi.

      warna: warung Size: S Kapal from: China

    2. E *** a -

      Jaket kasebut apik banget, meja ukurane bener. sadurunge Krasnoyarsk teka kanggo 3 minggu

      warna: Black Size: S Kapal from: China

    3. A *** a -

      Jaket kasebut apik banget, teka kanthi cepet, nanging ukurane salah, ing dhuwur 156 cm ukuran m, lengen dawa, lenggah kanthi bebas, kaya sing dikarepake, nanging dawane saka aku mesthi bakal pesen ukuran S.

      warna: Caramel Size: M Kapal from: China

    4. A *** n -

      Wedhus sing apik tenan. Aku ora nemokake kekurangan. Warnane ayu banget. Ana mambu sethitik, nanging saperangan kanggo sijine lan pass. Ing Rusia 44-46 njupuk ukuran L, supaya ana oversize. Temtunipun nyaranake kanggo tuku. Ing toko, kayata saka 4000 regane. Pangiriman njupuk 3 minggu.

      warna: warung Size: L Kapal from: China

    5. YShopper -

      Kulit iku super. Utamané kanggo rega iki! Dieksekusi kanthi apik, kabeh jahitan seragam. Review rinci ing saluran TG sandi @lybison

      warna: warung Size: S Kapal from: China

    6. N *** a -

      Jaket sing apik, cocog karo katrangan. ing wutah 162 njupuk S

      warna: Black Size: S Kapal from: China

    7. O *** o -

      Parcel teka ing 2 minggu.
      Biker dawa, leatherette apik lan jahitan kualitas.
      Ing ukuran 48 milih L, mesthine jaket sing gedhe banget, ing ngisor sampeyan bisa nganggo hoodie utawa sweter sing kandel.
      Aku menehi saran lan menehi saran bakul sing prayoga.

      warna: Black Size: L Kapal from: China

    8. N *** a -

      Dikirim menyang NSC ing 14 dina
      pesen ukuran S
      Dhuwur 155 cm

      warna: Caramel Size: S Kapal from: China

    9. N *** a -

      Jaket kualitas apik, teka luwih cepet tinimbang wektu pangiriman asli sing dituduhake.

      warna: Black Size: M Kapal from: China

    10. R *** r -

      Jaket kelangan, alus, njupuk ing dheweke s. Aku seneng edan. Dituku ing sale karo kupon saka Ali kanggo 1600. A hadiah ing tembung. Ing pasar massal, kuwi 6 ewu hang

      warna: warung Size: S Kapal from: China

    11. L *** r -

      Jaket iku super. Ukuran M ing paramèter 88/65/89 dadi gedhe banget. Sampeyan bisa nganggo sweatshirt lan sweter anget.

      warna: Beige Size: M Kapal from: China

    12. S *** a -

      Jaket sing apik banget, kulit alus, ora sumunar, aksesoris kualitas, tetep wujud, ora ana mambu. Teka ing Bryansk rong minggu! Aku njupuk khusus ing ukuran luwih kanggo nyandhang karo sweaters anget. Paramèter Kula: 90/75/103, dhuwur 169-l lenggah kaya oversize apik. Lengan panjang-Gadis dhuwur njupuk cathetan. Ya, jaket sing keren, sampeyan kudu njupuk)

      warna: Caramel Size: L Kapal from: China

    13. V *** o -

      Jaket iku keren. Utamane kanggo dhuwit sampeyan. Dhuwurku 178, ukuran L sing dipesen. Dawane apik, nanging lengen cendhak. Ing balung. Nanging kanggo Ali, iku klasik. Aku tekan Moscow seminggu

      warna: Caramel Size: L Kapal from: China

    SKU: WWYJK1X4DYPN Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori