FTLZZ Baru Wanita Retro Floral Cetak Bordir Faux Lembut Jaket Kulit Mantel Turndown Kerah Pu Moto Biker Hitam Punk Pakaian Luar

(41 reviews customer)

60.74$ - 65.61$

Cepet! Swara 5 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share


bobot 0.95 kg
dimensi 40 × 20 × 3 cm
Brand Name

FTLZZ

GTIN

2000002736028

Jenis Penutupan

Zipper

Material

Kulit Faux

Dekorasi

Keling, Bordir, Ritsleting

gaya

Gaya Punk

Asal

Mainland China

Gaya lengan

biasa

Panggil model

R210120B

Lengan Panjang (cm)

Full

Jinis Elektronik

Kulit & Suede

Usum

Spring / Autumn

Age

Umur 18-35 Taun Lawas

Busana Panjang

short

Gender

WOMEN

Panggonan Asal

China (Mainland)

Bagean bisa ditemokake

Ana

Kolar

Bunder-mudhun

Adhedhasar review 41

4.98 sakabèhé
97.56%
2.44%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 41 kanggo FTLZZ Baru Wanita Retro Floral Cetak Bordir Faux Lembut Jaket Kulit Mantel Turndown Kerah Pu Moto Biker Hitam Punk Pakaian Luar

  1. j *** n -

    Kakehan tresna

    warna: Beige Size: M Kapal from: China

  2. J *** e -

    TRESNO! Kualitas apik !!!

    warna: Black Size: L Kapal from: China

  3. L *** a -

    Jaket dadi ukuran ing ukuran, cukup kandhel, kaya ing gambar!

    warna: Black Size: L Kapal from: China

  4. J *** e -

    warna: Beige Size: Pengiriman XL from: China

  5. S *** n -

    Persis kaya sing digambarake. Apik banget

    warna: Beige Size: M Kapal from: China

  6. R *** r -

    Jaket iku super! Cute-premium!!!!! Thanks kanggo pabrikan!

    warna: Beige Size: L Kapal from: China

  7. O *** z -

    Dheweke duwe Aku tresna❣️ Apik banget😍

    warna: Beige Size: L Kapal from: China

  8. R *** z -

    Bebas bae kanggo tuku kualitas apik tuku ukuran gedhe amarga aku ora pengin adil nalika nganggo sandhangan ing ngisor! Bahan sing apik banget, finish apik! Investasi sing luar biasa thanks kanggo penjual

    warna: Beige Size: L Kapal from: China

  9. K *** o -

    ayu! Persis kaya sing digambarake. Aku entuk akeh pujian.

    warna: Black Size: M Kapal from: China

  10. R *** n -

    Apik banget persis kaya sing ditampilake ing situs lan Foto kasebut

    warna: Beige Size: Kapal XXL from: China

  11. O *** A -

    Aku seneng jaket. Ukuran S nyedhaki Rusia 42-44. Ora mambu. Aku teka cepet.

    warna: Beige Size: S Kapal from: China

SKU: MG42A94IO7G3 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
S57b829d7061149ab83e20e2e2188ce155

FTLZZ Baru Wanita Retro Floral Cetak Bordir Faux Lembut Jaket Kulit Mantel Turndown Kerah Pu Moto Biker Hitam Punk Pakaian Luar

60.74$ - 65.61$

Takon Pitakonan