Senter USB Rechargeable Handheld Lantern Powerfull Camping Portable Lamp

(61 reviews customer)

Rega asli yaiku: 26.22 $.rega saiki: 13.89 $

319 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.24$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.24$
Uellow Standard Shipping
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Senter USB Rechargeable Handheld Lantern Powerfull LED Camping Lampu Portabel 1

    Senter USB Rechargeable Handheld Lantern Powerfull Camping Portable Lamp

    Rega asli yaiku: 26.22 $.rega saiki: 13.89 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Senter LED Kuat USB Rechargeable Handheld Lantern Camping Lampu Portabel Dibangun ing Lampu Baterai COB 4 Senter LED

    Kabar:
    Seneng diskon 3% kanggo 2PCS
    Dhukungan dropshipping lan grosir! Pesen akeh, diskon gedhe !!!
    Kita ora bakal ngirim invoice/rega utawa promosi liyane,
    Kita bakal ngirim barang metu ASAP, pengin sampeyan duwe dina apik!!!

    - 4 pcs 8-inti Manik Lampu LED: Pilih 4 P1000 octa-inti manik lampu, desain array, papat intine supaya padhang luwih kuat

    - Piala Kondensor Split: Nggedhekake lan jero cangkir cahya ANS, kinerja ngumpulake cahya sing dhuwur, gambar sing luwih dawa

    – Lampu Sorot Area Gedhe, Lampu Tambahan COB Cahya Lembut: Manik-manik lampu COB tipe anyar, padhange dhuwur, konsumsi energi sithik, cahya alus ora ngrusak mripat

    - 4 Tingkat Imbuhan Padhang: Ketemu panggunaan kahanan sing beda-beda

    - Indikator Daya LED papat-segmen, 18650 Baterei Kapasitas Gedhe: Baterei sing bisa diisi ulang kapasitas gedhe, umur baterei sing tahan suwe, gaya daya cerdas, tetep nganggo daya senter sing isih ana, rencana sing trep lan cukup kanggo panggunaan.

    - Grip Ergonomis: Dirancang miturut karakteristik wangun tangan, nyaman dicekel lan gampang digunakake

    - Bahan ABS Kualitas Tinggi: Kuwat lan entheng, gampang digawa

    Portable Handheld Lantern 4 LED Senter
    Sorotan cahya sing kuwat | klempakan cahya dawa dijupuk | Urip baterei dawa

    4 pcs 8-inti LED Lamp Beads
    Pilih 4 manik lampu octa-inti P1000, desain array, papat intine supaya padhang luwih kuat

    Split Condenser Cup
    Nggedhekake lan jero cangkir cahya ANS, kinerja ngumpulake cahya sing dhuwur, gambar sing luwih dawa

    Lampu Sorot Area Gedhe, Lampu Tambahan COB Cahya Lembut
    Manik-manik lampu COB jinis anyar, padhang dhuwur, konsumsi energi sing sithik, cahya alus ora cilaka mata

    4 Tingkat Imbuhan Padhang
    Ketemu nggunakake macem-macem kahanan

    Ngalih Tutul siji-tutul
    Umpan balik taktil sing jelas, nyingkirake langkah-langkah operasi sing mboseni, lan kuasai senter kanthi siji tombol

    Indikator Daya LED papat-segmen, 18650 Baterei Kapasitas Gedhe
    Baterei sing bisa diisi ulang kapasitas gedhe, umur baterei sing tahan suwe, gaya daya cerdas, tetep nganggo daya senter sing isih ana, rencana sing trep lan cukup kanggo panggunaan

    Antarmuka Pangisian Daya Cepet USB Smart
    Pangisian daya kompatibel multi-faceted, kompatibel karo macem-macem cara pangisian daya

    Genggeman Ergonomic
    Dirancang miturut karakteristik wangun tangan, nyaman kanggo ditahan lan gampang digunakake

    Life Level Waterproof Performance
    Awak sing disegel siji karo cincin karet sealing sing dibangun, kinerja anti banyu sing apik, ora perlu kuwatir babagan udan lan salju

    Bahan ABS kualitas dhuwur
    Kuwat lan entheng, gampang digawa

    bobot 0.22 kg
    dimensi 16 × 12 × 7 cm
    Brand Name

    OUIO

    GTIN

    2000002322344

    Asal

    Mainland China

    Certification

    ce

    Jinis Senter

    Lampu Portable Outdoor

    Werna

    Black

    Waterproof

    Ya

    Model Lampu LED

    T6

    Sumber cahya

    Lampu LED

    fungsi

    Shock Resistance, Self Defense, Hard Light

    Zoom

    Ora Ana

    Jarak Lampu

    200-500 m

    Dhukungan Dimmer

    2-4 file

    Mode Ngalih

    Dhuwur / Tengah / Kurang

    Jarak fokus

    Non-luwes

    wattage

    10W

    Lumen

    800

    Material awak

    ABS

    Tipe Item

    Kangaroos

    Panggil model

    Senter LED sing kuat

    Charger

    Rechargeable

    Ngisi daya

    Pengisian USB (Kanthi Baterei Lithium 18650)

    Fungsi 1

    Senter Led Super padhang

    Fungsi 2

    Lampu Senter Led Kab

    Fungsi 3

    Senter Led sing bisa diisi ulang

    Fungsi 4

    Senter Kuat

    Adhedhasar review 61

    4.63 sakabèhé
    76.67%
    15%
    5%
    1.67%
    1.67%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 61 kanggo Senter USB Rechargeable Handheld Lantern Powerfull Camping Portable Lamp

    1. Z *** v -

      Miturut kutha, sade menyang pimpinan sing salah! miturut liyane, duuuuuuuuu mbok menawa ditagih. akkum, sing bakal worth iku. Dess 500-600…

      Ngemot warna: 1 PC LED Kab

    SKU: 8ABY877ERNUL Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori