Fingerprint Lock Smart Padlock usb charging lan Waterproof Door bisa mbukak kunci 0.2 detik

(109 reviews customer)

10.39$

71 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Fingerprint Lock Smart Padlock usb charging lan Waterproof Door bisa mbukak kunci 0.2 detik 1

    Fingerprint Lock Smart Padlock usb charging lan Waterproof Door bisa mbukak kunci 0.2 detik

    10.39$

    Takon Pitakonan


      Share

    Fingerprint Lock Smart Padlock usb charging lan Waterproof Door bisa mbukak kunci 0.2 detik

    Gembok Sidik Jari KERUI, Kunci Gym kanggo Locker, Olahraga, Sekolah & Lemari Karyawan, Outdoor, Pagar, Pengait lan Panyimpenan - Kabeh Cuaca Logam lan Baja (NO app, NO key, NO Bluetooth, NO password)
    Fitur utama:
    1. Fingerprint Unlock, driji sampeyan mbukak kunci kabeh.

    2. IP67 anti banyu.
    3. Pangenalan kacepetan 0.2s, pangenalan sudut sewenang-wenang 360 °, tingkat induksi ≤0.2s
    4. Struktur awet, wesi seng lan awak kunci bukti cipratan nglindhungi aset marang maling.
    5. Portable, ukuran cilik lan bobot entheng
    6. Kulawarga lan kanca nuduhake, nganti 10 kelompok bekas driji bisa disimpen kanggo mbukak kunci.
    7. Baterei lithium sing bisa diisi ulang, ora perlu tuku baterei ekstra.
    8. Aman lan aman, O11 bakal tetep dikunci sanajan kehabisan daya.

    9. Low Power Lansiran lan teknologi pangisian daya cepet.

    Kripik berteknologi tinggi
    Nggunakake chip berteknologi tinggi, pangolahan bekas driji luwih cepet, mbukak kunci luwih trep, lan omah sampeyan luwih aman.
    Nuduhake Kulawarga lan Kanca—– nganti 10 Grup Sidik Jari Bisa Disimpen kanggo Mbukak Kunci.
    Rekam kaping 10 lan bisa nyimpen nganti 10 klompok sidik jari total, bisa digunakake dening kabeh kulawarga.

    0.2 Detik Cepet Mbukak Kunci
    360 ° pangenalan amba kasepakatan, tingkat induksi ≤0.2s
    USB Pengisian/3.7V Lithium Baterei
    Gembok sidik jari cerdas elektronik bakal maksimal setengah taun sawise diisi daya
    Pangeling Tegangan Sedheng
    Nalika voltase kurang, gembok bakal ngelingake sampeyan ngisi daya.
    Kunci Keamanan kanggo Locker

    Gembok sidik driji digawe saka awak logam paduan aluminium lan belenggu stainless steel kanggo resistensi potong sing unggul. Kawat baja ketangguhan dhuwur, sendi sing mulus apik kanggo anti-maling, anti-bledug lan anti-erosi.

    Aplikasi Wide & Gampang Digawa
    Sampeyan bisa nggunakake ing ngarep, njaba, kantor. Cocog kanggo koper, tas golf, tas tangan, loker sekolah, furnitur, lemari, sepedha lan barang liyane sing pengin dilindungi.
    Elingi:
    Mangga ngisi gembok bekas driji luwih saka 12 jam sadurunge nggunakake pisanan.

    bobot 0.129 kg
    dimensi 15 × 11 × 2 cm
    Tipe Pintu sing Cocok

    liyane

    GTIN

    2000002918936

    Cara Mbukak Kunci

    sidik jari

    Material

    Wesi seng

    Panggil model

    O11

    Asal

    Mainland China

    Certification

    CE

    Platform omah cerdas

    Ana

    Adhedhasar review 109

    4.92 sakabèhé
    91.67%
    8.33%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 109 kanggo Fingerprint Lock Smart Padlock usb charging lan Waterproof Door bisa mbukak kunci 0.2 detik

    1. UShopper -

      warna: Black

    2. y**n -

      warna: Black

    3. Tindak -

      Apik tenan

      warna: Black

    4. e *** h -

      Thanks

      warna: Black

    5. v *** r -

      Apik tenan

      warna: Black

    6. r *** o -

      Produk apik banget! Teka luwih cepet tinimbang sing dakbayangake. Minangka diterangake dening bakul. Aku nyaranake toko kanggo layanan lan manungsa waé banget.

      warna: Black

    7. Aku *** l -

      warna: Silver

    8. K *** r -

      Pisanan iku rada bingung, nanging gampang dicocogake lan non-clunkable uga dianggo uga. Aku ora ngerti carane akeh aman kanggo bekas driji beda, nanging aku iku bakal relatif aman.

      warna: Silver

    9. m *** i -

      Sidik jari cepet sing apik banget

      warna: Black

    10. V *** a -

      Banget migunani lan aman. Obyek cilik sing apik

      warna: Black

    11. E *** z -

      Super praktis, gampang diatur, duwe ukuran normal, aku seneng!

      warna: Black

    12. UShopper -

      Kuncine apik lan padhet nanging luwih abot tinimbang sing dikarepake. Konfigurasi gampang mung tindakake pandhuan

      warna: Black

    13. Aku r -

      Matur nuwun!

      warna: Black

    14. Aku *** n -

      dianggo apik nanging kudu duwe driji resik

      warna: Black

    15. c***r -

      Paket utuh kondisi apik migunani gampang kanggo nggunakake trau siji kabel kanggo ngisi kabeh produk apik banget

      warna: Black

    16. M *** M -

      Apik ~~~~!!!
      Aku nyaranake sampeyan tuku

      warna: Silver

    17. t *** l -

      Très migunani

      warna: Black

    18. L *** e -

      Luwih apik saka samesthine. Kunci bakal langsung ngenali bekas driji lan mbukak kunci kanthi cepet.

      warna: Silver

    19. S *** a -

      Apik banget

      warna: Silver

    SKU: KNTS9VZW7T5R Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori