Klip Jari Pengukur Denyut Jantung Ujung Jari Oksimetri Nilai PI Monitor Pulse Black Gem Oximeter Monitor Denyut Jantung Portabel

2.98$

Cepet! Swara 1 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

fitur:

Small and lightweight one-touch measurement

(Easy to operate and easier to use)130° Angle of view can be displayed in 4 colors

TFT LCD color screen reading clearer energy saving environmental protection automatic shutdown

Long standby can be used for a long time continuous silicone finger mold comfortable use

Good fit Soft and comfortable, no pressure on fingers

Keterangan:

Bobot: 29g

Ukuran: 12cm * 10cm * 5cm

Material: ABS+LED

Paket kalebu:

Finger clip pulse monitor Oximeter

Kabar:

1. Due to the difference in display, shooting light and environment there will be some color difference between the actual color and the picture color, which is normal.

2. Amarga pangukuran manual, ukuran produk bisa uga beda 0.5-1cm.

3. Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kita dhisik lan kita bakal ngrampungake kanggo sampeyan.

Werna
Asal

CHINA

Tipe Item

Oksimetri

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Finger Clip Heart Rate Meter Measure Fingertip Oximetry PI Value Monitor Pulse Black Gem Oximeter Heart Rate Monitor Portable”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005006582345131 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Klip Jari Pengukur Denyut Jantung Ujung Jari Oksimetri Nilai PI Monitor Pulse Black Gem Oximeter Monitor Denyut Jantung Portabel

2.98$

Takon Pitakonan