Fashion Alami Abadi Bunga Gantungan Kunci Tanaman Bunga Kering Gantungan Kunci Botol Pengharap Gantungan Kunci Gantungan Kunci Tas Wanita Aksesoris

(36 reviews customer)

2.60$ - 2.94$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Fashion Alami Abadi Bunga Gantungan Kunci Tanaman Bunga Kering Gantungan Kunci Botol Pengharap Gantungan Kunci Gantungan Kunci Tas Wanita Aksesoris 1

    Fashion Alami Abadi Bunga Gantungan Kunci Tanaman Bunga Kering Gantungan Kunci Botol Pengharap Gantungan Kunci Gantungan Kunci Tas Wanita Aksesoris

    2.60$ - 2.94$

    Takon Pitakonan


      Share

    Dhukungan Drop-shipping, Grosir, Kustom

    Luwih saka $150, pengiriman gratis kanthi ekspres (DHL/Fedex/Aramex dll.)
    Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kula. Aku tansah gelem nulungi sampeyan.

    bobot 0.015 kg
    dimensi 10 × 8 × 6 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002599197

    Asal

    Mainland China

    Tipe logam

    Wesi seng

    Nggoleki utawa Fashion

    fashion

    fungsi

    Tracker Mood

    Gender

    Unisex

    Tipe Item

    Rantai kunci

    Panggil model

    K9

    Material

    Resin, Alloy + Botol

    Warna logam

    Silver dilapisi

    Shapepattern

    Tanduran

    gaya

    TRENDY

    kompatibilitas

    Kabeh Skin

    Size

    5-5.5cm

    wusana

    Urip saben dina, pesta, lelungan, ulang taun

    Kondisi Item

    100% Brand New And High Quality

    Paket kalebu

    1 pcs gantungan kunci

    jinis Product

    Gantungan Kunci Tanaman Bunga Kering

    is_customized

    Ya

    paket

    Paket Opp

    Gratis ongkir

    liwat $ 8 karo nomer nelusuri

    Pengiriman Gratis Express

    Order>150usd Gratis DHLEMFEDEX

    Metode Penjualan

    Eceran; Grosir; Dropshipping

    papan asale

    Zhejiang Cina (Dharatan)

    Hadiah kanggo

    wanita lanang bocah wadon lanang kanca

    pabrik

    Ya

    Fitur 1

    Gantungan Kunci Kembang Langgeng

    Fitur 2

    Liontin cilik pribadine lucu

    Gantungan kunci 1

    liontin

    Gantungan kunci 2

    kunci

    Gantungan kunci 3

    porte clef

    Gantungan kunci 4

    sleutelhanger

    Gantungan kunci 5

    brelok do kluczy

    Gantungan kunci 6

    llaveros para mujer

    Fitur 3

    Botol Wishing

    Fitur 4

    Gantungan kunci kanggo tas

    Fitur 5

    Aksesoris Gantungan Kunci

    Fitur 6

    gantungan kunci ransel mini

    Fitur 7

    gantungan kunci kanggo kunci mobil

    Fitur 8

    Gantungan kunci kanggo telpon

    Fitur 9

    Wadhah kunci kanggo kunci

    Fitur 10

    pesona tas

    Fitur 11

    Gantungan kunci ing tas ransel

    Fitur 12

    Gantungan Kunci

    Fitur 13

    Aksesoris Perhiasan Tas Wanita

    Fitur 14

    gantungan kunci ransel mini

    Fitur 15

    gantungan kunci sing lucu

    Fitur 16

    "gantungan kunci kpop kab

    Adhedhasar review 36

    4.89 sakabèhé
    88.89%
    11.11%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 36 kanggo Fashion Alami Abadi Bunga Gantungan Kunci Tanaman Bunga Kering Gantungan Kunci Botol Pengharap Gantungan Kunci Gantungan Kunci Tas Wanita Aksesoris

    1. C *** t -

      warna: 12 Kapal from: China

    2. M *** a -

      warna: 15 Kapal from: China

    3. M *** k -

      Iku teka, kanthi katon kabeh norma.

      warna: 6 Kapal from: China

    4. 4 *** r -

      Aku sijine 4 stars mung kanggo pesenan 2 keychains lan siji teka karo marriage

      warna: 4 Kapal from: China

    5. S *** a -

      Iku muuuuuy cantik luwih gedhe tinimbang katon lan carane akeh karo pinggiran ing tengah jinis kabel katon cantik banget subtle akrilik ngrasa kualitas apik ora kroso plastik luwih kaya kaca.

      warna: 17 Kapal from: China

    6. h *** h -

      Gantungan kunci sing apik kanggo menehi rincian kaya kanggo wanita. Aku bakal tuku liyane kanggo ibuku lan adhine

      warna: 3 Kapal from: China

    SKU: FFR4TB718086 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori