Misuwur Brand Mechanical Watch Kanggo Pria Fashion Olahraga Karet Watches Otomatis Luxury Classic Design Nyilem Jam lanang

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sef06172bc79a43e49c2182c10cb00792q

    Misuwur Brand Mechanical Watch Kanggo Pria Fashion Olahraga Karet Watches Otomatis Luxury Classic Design Nyilem Jam lanang

    Takon Pitakonan


      Share

    ☑ Deskripsi Produk:

    ▲ Katrangan:
    Fitur (Kira-kira):
    Dhiameter kasus: 4.5 cm kurang.
    Kekandelan kasus: 1.5 cm kurang.
    Case Material: Stainless Steel
    Werna Band: 2.2 cm
    Panjang Band: 22.0 cm udakara.
    Band Material: Stainless Steel

    Paket kalebu:
    1 x Jam Tangan Paulareis Asli.
    1 x Kotak Jam
    1 x Watch Band Alat Nyetel

    Kita Janji:
    Kabeh produk merek asli;
    kita janji mbalekake maneh utawa nesu yen paket dikonfirmasi ilang;
    Kita nyedhiyakake Grosir, Kustomisasi, Drop-shipping

    Shipping:
    Kita bakal ngatasi Pesenan sampeyan sajrone 1 dina, lan duwe nomer pelacakan;
    Transportasi menyang umume negara biasane mbutuhake 10-35 dina.
    Para pembeli Rusia kudu menehi jeneng lengkap, amarga kabijakan Rusia Post.

    Komentar:
    Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, aja lali menehi saran positif 5 bintang. Matur nuwun kanthi sanget!

    bobot 0.2 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    Brand Name

    PAULAREIS P

    GTIN

    2000002833604

    Resistance Water Depth

    3Bar

    Jenis Tipe Band

    Rubber

    gaya

    Fashion & Casual

    Panjang Band

    22cm

    Bahan Kasus

    stainless steel

    Asal

    Mainland China

    Jenis Clasp

    Buckle

    gerakan

    Angin Tangan Mekanik, Angin Mandiri Otomatis

    Kekandelan Kasus

    15mm

    Materi Kothak & Kasus

    Paper

    Feature

    Shock Resistant, Luminous, Auto Date, Complete Calendar, Diver, Water Resistant, Swim, luminous hands, Anti-magnetik

    Lebar Band

    22mm

    Diameter dial

    45mm

    Bentuk omah

    Babak

    Panggil model

    P002——————————————Rolex Omega

    Dial Material Window Type

    Hardlex

    Tipe Item

    Mechanical Wristwatches

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Jam Tangan Mekanis Merek Terkenal Kanggo Pria Fashion Olahraga Karet Otomatis Jam Tangan Desain Klasik Mewah Nyilem Pria"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori