Indah Ganda Hati Kalung Anting-Anting Gelang Perhiasan Set Pesona Wanita Perhiasan Fashion Bridal Aksesori Set Hadiah Romantis

Rega asli yaiku: 6.96 $.rega saiki: 3.54 $

1829 ing Simpenan

Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Acb6159374a5c499e9f92f64922a5d60f2

    Indah Ganda Hati Kalung Anting-Anting Gelang Perhiasan Set Pesona Wanita Perhiasan Fashion Bridal Aksesori Set Hadiah Romantis

    Rega asli yaiku: 6.96 $.rega saiki: 3.54 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.028 kg
    dimensi 10 × 10 × 1 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002828914

    Tipe logam

    Wesi seng

    gaya

    Klasik

    wusana

    Party

    Shapepattern

    Jantung

    Material

    Metal

    Nggoleki utawa Fashion

    fashion

    Jinis Jenis Barang Perhiasan

    Kalung / Anting / Gelang

    Tipe Item

    Sets Jewelry

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi wong pisanan sing nyemak "Anting Kalung Jantung Ganda sing Apik banget Set Perhiasan Gelang Pesona Perhiasan Wanita Fashion Aksesoris Pengantin Set Hadiah Romantis"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 5RZ3XCM7C5K8 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori