Exfoliante Limpiador Facial Con Vibración Profunda, Espátula No Ultrasónica, Eliminador De Espinillas, Masajeador Facial

2.98$

Cepet! Swara 12 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share
 
 

Description:

Werna: Putih

Material: ABS, stainless steel

Features: remove blackheads, remove dead skin, skin care

Kapasitas baterei: 500 mAh

Metode pengisian: kabel USB

Ukuran produk: 53*159*15mm

fitur:

Deeply remove blackheads, acne, dead skin, fat and dirt from makeup. Accelerates metabolism, renews skin cells, softens old keratin, breaks down melamine and dissolution point. Promotes effective absorption of nutrition, stimulates the production of collagen, whitens and tithes the skin.

This skin cleansing scraper makes your skin soft and clean.

Daily cleaning mode; Deep cleaning mode, penetrates up to about 3-5mm deep, effectively cleans the pores of the skin; Main nutrition mode; it improves the absorption capacity of the skin, anti-aging and anti-wrinkle, reduces wrinkles.

The use of high-quality materials and the ultra-thin device to remove dust from the skin helps to improve the feeling and adapt to a variety of skin types. Safe, durable, portable, rechargeable and convenient.

The cleaning effect is good 2-3 times a week. Important: keep skin moist when cleaning. Facial skin deodorization products and skin care products that match perfectly, such as Deep Cleansing Oil, clean foam, tonic, essential oil, cream, etc. Lasting care brings a beauty effect

Dhaptar paket

1 * Skin Scrubber (1 “)

1*1/2 USB charging cable

2 * Silicone head cover

1 x English manual * 1 PCs

 

 
Werna
Tipe Item

Massage & Relaxation

Asal

Mainland China

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Exfoliante Limpiador Facial Con Vibración Profunda, Espátula No Ultrasónica, Eliminador De Espinillas, Masajeador Facial”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005007219152784 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Exfoliante Limpiador Facial Con Vibración Profunda, Espátula No Ultrasónica, Eliminador De Espinillas, Masajeador Facial

2.98$

Takon Pitakonan