Essager Bluetooth Aux Adapter Dongle USB To 3.5mm Jack Audio Mobil Aux Bluetooth 5.0

(63 reviews customer)

Rega asli yaiku: 17.96 $.rega saiki: 8.98 $

310 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.18$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
1.18$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
6.13$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
40.17$
EMS
Ya
dina 11
57.54$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Essager Bluetooth Aux Adapter Dongle USB To 3.5mm Jack Audio Mobil Aux Bluetooth 5.0 1

    Essager Bluetooth Aux Adapter Dongle USB To 3.5mm Jack Audio Mobil Aux Bluetooth 5.0

    Rega asli yaiku: 17.96 $.rega saiki: 8.98 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.04 kg
    dimensi 15 × 5 × 10 cm
    Brand Name

    ESSAGER

    GTIN

    2000002370246

    Content

    Audio

    Asal

    Mainland China

    Dhukungan Dhéfinisi Dhuwur

    Ana

    Interface

    3.5mm, USB

    Jinis Wireless

    bluetooth

    WIFI standar

    Ana

    Panggil model

    Essager EB01 USB Bluetooth Adapter

    Dhukungan kertu memori

    Ora Ana

    Feature

    Ana

    Certification

    CE

    paket

    Ya

    Ndhukung AAC

    Ora Ana

    Ndhukung Apt-x

    Ora Ana

    Swara Trek

    Double

    Jeneng Product

    Essager Bluetooth V5.0 USB Wireless Dongle Adapter Kabel

    Jarak pangiriman

    10 meter Transmisi bebas alangi

    fungsi

    Swara HiFi; Mikropon sing dibangun ing; USB Bluetooth 5.0 3.5mm Aux

    fitur1

    Adaptor Bluetooth / Bluetooth kanggo mobil / adaptor bluetooth Aux

    fitur2

    Bluetooth aux / adaptor bluetooth ing mobil / adaptor mobil Bluetooth

    fitur3

    Adaptor Bluetooth 5.0 / adaptor bluetooth otomatis / pemancar Bluetooth

    fitur4

    Adaptor Bluetooth 3.5mm / usb bluetooth adaptor 5.0 / jack adaptor bluetooth

    fitur5

    Adaptor bluetooth USB kanggo stereo mobil / kabel adaptor bluetooth

    fitur6

    USB bluetooth aux / bluetooth to aux / aux to bluetooth adaptor kanggo mobil

    fitur7

    USB aux bluetooth / bluetooth audio aux receiver / aux bluetooth pemancar

    fitur8

    Adaptor Bluetooth kanggo mobil aux / bluetooth aux 5.0 / reseptor bluetooth aux

    fitur9

    Bluetooth aux audio 3 5 mm jack / bluetooth 5.0 aux adapter / usb bluetooth kanggo mobil

    fitur10

    Adaptor kanggo radio mobil nganggo bluetooth / aux kanggo adaptor bluetooth kanggo mobil / adaptor bluetooth usb kanggo stereo mobil

    fitur11

    Adaptor Bluetooth kanggo aux mobil / pemancar bluetooth / pemancar bluetooth / pemancar bluetooth usb

    Adhedhasar review 63

    4.68 sakabèhé
    88.71%
    3.23%
    1.61%
    0%
    6.45%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 63 kanggo Essager Bluetooth Aux Adapter Dongle USB To 3.5mm Jack Audio Mobil Aux Bluetooth 5.0

    1. UShopper -

      Produk kasebut minangka monster. Super prayoga. I Viglyadak I Garno

      warna: Kapal Ireng from: CN Bluetooth Standard: Bluetooth v5.0

    2. M *** n -

      warna: Kapal Ireng from: CN Bluetooth Standard: Bluetooth v5.0

    3. aku *** a -

      aku ora nampa item

      warna: Kapal Ireng from: CN Bluetooth Standard: Bluetooth v5.0

    SKU: NF8L0E4UIPEF Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori