Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium

(200 reviews customer)

10.80$ - 19.80$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium

    10.80$ - 19.80$

    Takon Pitakonan


      Share

    • Baterei Lithium 1800mAh :Baterei lithium 1800mAh nyedhiyakake daya tahan suwe, dadi sampurna kanggo panggunaan lengkap.

    • Obeng Tanpa Kabel :Desain tanpa kabel ngidini panggunaan sing gampang lan trep, ngilangi kabutuhan kabel lan stopkontak.

    • 1600rpm Kacepetan Tanpa Beban:Kanthi kacepetan ora mbukak 1600rpm, obeng iki bisa nangani macem-macem tugas kanthi gampang.

    • Sertifikasi CE:Produk iki disertifikasi dening CE, mesthekake yen produk kasebut cocog karo standar safety lan kualitas.

    1. Kanthi macem-macem spesifikasi kepala batch, sing praktis banget -

    2. 180' awak puteran, siji-tombol deformasi cepet, kanggo ketemu lingkungan Kerja beda

    3. Motor inti tembaga presisi dhuwur, daya kuwat, tahan suhu dhuwur

    4. 1800mah baterei lithium kapasitas gedhe, daya mbledhos kuwat, urip baterei maneh

    5. Kanthi lampu LED, bisa digunakake ing lingkungan sing peteng

    6 . Awak cilik, kontrol tangan siji, luwih gampang digunakake. sh proyek beda. Nangani putar karet ndadekake fleksibel kanggo adaptasi karo kahanan Kerja sing beda

    Bahan: ABS + Meta

    Genggeman lurus: Dawane 210mm

    Gun grip: Dawane lan jembaré 145*130mm

    Tegangan kerja: 3.6V

    Torsi maksimum: 3.5Nm

    Kacepetan tanpa mbukak: 250r / min

    kapasitas batere: 1800mAh

    Antarmuka pengisian daya: pengisian USB

    Skenario sing ditrapake: Instalasi omah, pengeboran kayu pangopènan listrik, mbusak sekrup, lsp.

    Mangga diijini beda 1-3mm amarga pangukuran manual, matur nuwun kanggo pangerten amarga beda antarane monitor sing beda-beda, mangga ngerti yen gambar kasebut bisa uga ora nggambarake warna barang kasebut.

    Quantity

    2PCS, 47PCS

    Dianggo

    Ngarep DIY

    No-Load Speed

    1600rpm

    Maks. Torque

    4

    dirating voltase

    4.8V

    Power Source

    baterei

    Koleksi

    Screwdriver tanpa kabel

    Asal

    Mainland China

    Certification

    CE

    Adhedhasar review 200

    4.37 sakabèhé
    67.5%
    16%
    8.5%
    1.5%
    6.5%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 200 kanggo Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium

    1. UShopper -

      Sampurna. Teka ing tanggal.

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    2. A *** o -

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    3. W *** s -

      Alat sing migunani banget, kualitas dhuwur, pangiriman cepet, aku nyaranake toko online iki, matur nuwun.

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    4. UShopper -

      Ditampa kanthi apik. Aku tuku apik, murah.

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    5. B *** m -

      Biaya apik

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    6. l *** r -

      Cilik saka sing sampeyan pikirake

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    7. Y *** e -

      Iku cilik banget, nanging ing rega iki, misale jek sing worth nggunakake nalika iku urgent

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    8. П *** о -

      Jujur, f — ing, tanpa tandha. Ora perusahaan, dudu liputan, kekuwatan, ora ana informasi ... Aku ora bakal njupuk urip ..

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    9. c *** n -

      Pangiriman lan cepet bisa

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    10. n *** n -

      Tekan ing kondisi apik, lengkap, bisa digunakake, praktis banget

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    11. j *** r -

      Kanthi tuku produk liyane, produk iki bali

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    12. N *** a -

      Durung nyoba

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    13. F *** i -

      matur nuwun

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    14. UShopper -

      Pengiriman: Om saben dina
      Status barang: Ora kothak piranti sing ditampilake ing foto, rada beda
      Apa kerjane apik? Sawetara jinis meneng
      Pungkasan banget ora bisa ditakoni apa ana sing bisa digunakake
      Mung cocok kanggo nggunakake ngarep
      Carane akeh kanggo nggunakake
      ??

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    15. t***y -

      Katon apik matur nuwun seller

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    16. UShopper -

      Ditampa barang nanging sirah salib dawa ilang.. Ngisi daya uga..

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    17. f *** r -

      Dikemas kanthi apik, teka ing cuaca sing apik, katon fungsional, sampeyan mung kudu nyoba kanggo ndeleng kinerja

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    18. UShopper -

      Wong cilik nanging kuwat.

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    19. a *** r -

      Iku luwih cilik saka aku panginten. Aku wis nulis kaping pindho, nanging kerjane apik.

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    20. k *** i -

      Alat Bor Listrik Set Rumah Tangga Kanggo Pangopènan lan Diposaken 1800mAh 3.6v Baterai Lithium
    SKU: 3256805574801915 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori