Dual Drive Stereo Wired Earphone Universal In-Ear Heavy Bass Stereo

(13 reviews customer)

1.17$ - 1.32$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 3.71$ liwat TOPYOU ing 39 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 39
3.71$
TOPYOU
Ya
dina 5-18
3.86$
Cainiao Standard - SG Air
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Dual Drive Stereo Wired Earphone Universal In-Ear Heavy Bass Stereo 1

    Dual Drive Stereo Wired Earphone Universal In-Ear Heavy Bass Stereo

    1.17$ - 1.32$

    Takon Pitakonan


      Share

    specification

    Fungsi: Kanggo Ponsel, kanggo Game Video, Headphone HiFi, Olahraga, Headphone Umum

    Konektor: 3.5mm

    Dawane garis: 1.2m

    Jinis Plug: Jinis Baris

    Tipe Wireless: None

    Dhukungan APLIKASI: Ora

    Kanthi Mikrofon: Ya

    Dhukungan Apt-x: Ora

    Gaya: In-Ear

    Sensitivitas: 110dB

    Nomer model: A4

    Resistensi: 32Ω

    Tingkat distorsi: 0.02 (%)

    Diameter speaker: 10 (Φmm)

    Bahan kabel headphone: TPE

    Kontrol Volume: Ya

    Komunikasi: Kabel

    Rentang Respon Frekuensi: 20-20000Hz

    Aktif Noise-Pembatalan: No

    Nirkabel: Ora

    Tombol Kontrol: Ya

    Werna: Ireng / Putih / Abang / Biru

    Paket kalebu:

    1 * headset kabel

    1 pasang kuping kuping

    bobot 0.018 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    JETTING

    GTIN

    2000002453130

    Asal

    Mainland China

    Tipe Item

    /

    Panggil model

    Earphone Kabel

    Adhedhasar review 13

    4.62 sakabèhé
    84.62%
    7.69%
    0%
    0%
    7.69%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 13 kanggo Dual Drive Stereo Wired Earphone Universal In-Ear Heavy Bass Stereo

    1. S *** c -

      warna: BK

    2. A *** a -

      Aku teka luwih cepet tinimbang samesthine lan kualitas apik

      warna: RD

    3. J *** z -

      witjaksono kanggo gambar ora nyaman ora pas uga kanggo kuping

      warna: BL

    4. k *** r -

      warna: RD

    5. A d -

      warna: WT

    6. B *** z -

      warna: BL

    7. m *** n -

      Salinan sing ala banget, kualitas sing ora apik, ora kepenak banget.

      warna: BK

    8. d *** e -

      warna: BK

    9. H *** s -

      warna: BL

    10. j *** s -

      Pengiriman cepet banget, bakul sing apik banget sing kasengsem nawakake layanan sing apik. Headphone duwe swara sing bisa ditrima, sing bisa njawab telpon, ngrungokake musik utawa News kanggo nggayuh tujuan sampeyan

      warna: BL

    11. v *** n -

      warna: BL

    12. J *** o -

      warna: BL

    13. P *** a -

      warna: RD

    SKU: UCKU7D058KQQ Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori