DITALING Pria Automatic Watch Military Watches Mechanical Wristwatch

(10 reviews customer)

Rega asli yaiku: 615.60 $.rega saiki: 307.80 $

Cepet! Swara 4 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 7-16 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-16
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
free
Cainiao Standard - SG Air
Ya
dina 26
free
SF eParcel
Ora Ana
dina 6-15
5.68$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 13
24.09$
EMS
Ya
dina 61
24.09$
e-EMS
Ya
dina 11
28.60$
Fedex IE
Ya
dina 11
34.53$
DHL
Ya
dina 8
34.76$
UPS Express Saver
Ya
dina 12
35.95$
IP Fedex
Ya
dina 10
38.48$
UPS dipercepat
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

1, Brand Name: DITALING

2, Nomer Model: DT1522

3, Gerakan: Gerakan Otomatis Jepang

4, Warna Bezel: Ireng, Ijo

5, Sapphire Mirror Kanthi AR-Coating

6, Bahan Kasus: 316L Stainless Steel

7, Bahan Mahkota: 316L Stainless Steel

8, Mahkota: Screw-down Crown

9, Tali Baja Tahan Karat

10, Mburi: Mbalik Transparan

11, Anti banyu: 50m

12, Diameter kasus: 42mm

13, Ketebalan kasus: 12mm

14, Jembaré tali: 20mm

15, Klep: Klip Kupu

Cadangan Daya 16,42 Jam, Telpon Balung

bobot 0.36 kg
dimensi 10 × 10 × 10 cm
Brand Name

DITALING

GTIN

2000002304784

Resistance Water Depth

5Bar

Jenis Tipe Band

stainless steel

gaya

Limited Edition

Panjang Band

24cm

Bahan Kasus

stainless steel

Asal

Mainland China

Jenis Clasp

Push Button Clasp Tersembunyi

gerakan

Angin Tangan Mekanik, Angin Mandiri Otomatis

Kekandelan Kasus

12mm

Materi Kothak & Kasus

plastik

Feature

Shock Resistant, Luminous, Water Resistant

Lebar Band

20mm

Diameter dial

42mm

Bentuk omah

Babak

Panggil model

DT1522

Dial Material Window Type

Sapphire Crystal

Tipe Item

Mechanical Wristwatches

jeneng

Jam Tangan Pria, Jam Tangan Penyelam

Jeneng Product

Men Dive Watch, Men Otomatis Watch

Adhedhasar review 10

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 10 kanggo DITALING Pria Automatic Watch Military Watches Mechanical Wristwatch

  1. YShopper -

    layanan Fantastic. Nilai kanggo dhuwit! Pangiriman cepet.

    warna: tali karet

  2. YShopper -

    Penjual sing apik banget pengiriman super cepet packing apik

    warna: tali karet

  3. YShopper -

    A + regane apik kanggo $. Jam tangan lan kemasan sing apik.

    warna: tali karet

  4. YShopper -

    Penjual sing apik, pengiriman cepet, packing apik, barang apik. Matur nuwun!

    warna: tali karet

  5. YShopper -

    A++++++++++++++++ Transaksi apik banget lan pangiriman super cepet. Fantastic!! Thanks maneh!!! Kondisi apik banget !! Jam tangan sing sampurna kanggo Natal !!

    warna: tali karet

  6. YShopper -

    TRANSAKSI / PRODUK / VENDOR

    warna: tali karet

  7. YShopper -

    dikemas kanthi apik. Watch iku keren.

    warna: tali karet

  8. YShopper -

    warna: tali karet

  9. YShopper -

    Iki minangka jam tangan sing apik.

    warna: tali karet

  10. YShopper -

    Barang persis kaya sing diterangake, jam tangan sing apik.

    warna: tali karet

SKU: 6ZIYUMKEW1QT Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
DITALING Pria Otomatis Jam Tangan Militer Jam Tangan Mekanik 1

DITALING Pria Automatic Watch Military Watches Mechanical Wristwatch

Rega asli yaiku: 615.60 $.rega saiki: 307.80 $

Takon Pitakonan