Disposable Sink Filter Mesh Bag Strainer Limbah Filter Drainase Lubuk Sampah Bag

(103 reviews customer)

Rega asli yaiku: 9.86 $.rega saiki: 6.80 $

Cepet! Swara 18 wong duwe iki ing kreta
mung 98048 item (s) kiwa ing Simpenan.
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Gambaran:
warna: Putih
Bahan: Polyester
Ukuran: sekitar 9*9 cm (fleksibel)
Jumlah: 100 pcs/bag
fitur:
Bahan poliester sing luwih disenengi, kapadhetan dhuwur, kateguhan sing apik, kapasitas beban sing kuat, ora ana ambu ora enak, bolong sing apik, bisa nyaring macem-macem residu panganan kanthi efektif.


bobot 0.05 kg
dimensi 10 × 5 × 5 cm
Asal

Mainland China

GTIN

2000002317760

Certification

CE

werna

Putih

Material

polyester

Size

babagan 9 * 9cm

Quantity

30 / 100PCS

Adhedhasar review 103

4.76 sakabèhé
88.24%
5.88%
1.96%
1.96%
1.96%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 103 kanggo Disposable Sink Filter Mesh Bag Strainer Limbah Filter Drainase Lubuk Sampah Bag

  1. F *** s -

    warna: 100PCS

  2. UShopper -

    warna: 100PCS

  3. A *** i -

    warna: 30PCS

  4. N *** i -

    warna: 100PCS

  5. M *** o -

    warna: 100PCS

  6. UShopper -

    warna: 100PCS

  7. UShopper -

    warna: 30PCS

  8. r *** r -

    +++++

    warna: 100PCS

  9. S *** l -

    Kabeh Super

    warna: 100PCS

  10. UShopper -

    warna: 100PCS

  11. F *** s -

    warna: 100PCS

  12. S *** a -

    warna: 30PCS

  13. B *** n -

    warna: 100PCS

SKU: F887N2MVFYPE Kategori: , ,
Cart My
Wishlist
kategori
Kantong Saringan Sink Sekali Pakai Saringan Saringan Sampah Lubang Sampah Kantong Sampah 1

Disposable Sink Filter Mesh Bag Strainer Limbah Filter Drainase Lubuk Sampah Bag

Rega asli yaiku: 9.86 $.rega saiki: 6.80 $

Takon Pitakonan