Kamera digital Nikon z-Mount VILTROX 85mm F1.8 Mark II Lensa Fokus Otomatis Potret

Brand

Rega asli yaiku: 947.63 $.rega saiki: 758.10 $

Brand: Nikon

27 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Selection Standard ing 8-12 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-12
free
Standard Pilihan Uellow
Ya
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
134.01$
DHL
Ya
dina 12
134.03$
IP Fedex
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    He8374a883d2048b38e010ac56084a548D

    Kamera digital Nikon z-Mount VILTROX 85mm F1.8 Mark II Lensa Fokus Otomatis Potret

    Rega asli yaiku: 947.63 $.rega saiki: 758.10 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Kamera digital Nikon z-Mount VILTROX 85mm F1.8 Mark II Lensa Fokus Otomatis Potret

     

    Lensa Viltrox 85mm F1.8 Z-mount yaiku lensa lebar fokus otomatis full-frame sing dirancang kanggo model kamera Nikon Z-mount Mirrorless kalebu Nikon Z5, Z50, Z6, Z6II, Z7, Z7II. Bobot sing relatif entheng, kacepetan cepet lan aperture sing amba uga ndadekake lensa acara sing paling apik. Dadi mesthi apik kanggo njupuk potret sing apik, close-up, lanskap lan fotografi jalanan, lsp.

    Fitur Utama:

    Dhukungan Fokus Otomatis, Aperture Elektronik
    Motor fokus STM noiseless
    Full Frame, dawa fokus 85mm, aperture gedhe F1.8
    10 unsur ing 7 klompok, kalebu 1 lensa ED lan 4 dawa gelombang cendhak lan lensa transparan dhuwur
    HD Nano lapisan multilayer
    Struktur logam presisi

    Keterangan:

    Tipe lensa: Lensa fokus tetep
    Metode Fokus: Fokus Otomatis
    Ukuran Filter: 72mm
    Kamera kompatibilitas: kamera Nikon Z-mount
    Dawane fokus: 85mm
    Bukaan: F1.8-F16
    Struktur optik: 10 Unsur ing 7 Grup, kalebu 1 * kaca ED lan 4 * dhuwur gelombang rendah saka lembaran lensa
    Aperture Blades: 9
    Jarak fokus: 0.8m~∞
    Jarak flange: 17.7mm
    Informasi EXIF: Dhukungan
    Rasio gambar jarak obyek: 1:8
    Auto iris: elektronik
    Stabilisasi gambar: Ndhukung stabilisasi ing kamera
    Bobot: 540g

    Apa Klebu:

    1 x Viltrox 85mm F1.8 Z dipasang
    1 x tutup lensa
    1 x Manual Produk
    1 x tutup lensa
    1 x tutup lensa mburi

    bobot 1 kg
    dimensi 28 × 27 × 15 cm
    Brand Name

    VILTROX

    GTIN

    2000002886013

    Jumlah Blades Diafragma

    9 Blades

    Tipe Scene

    Pernikahan, Bisnis, MANUNGSA, Olahraga, Serangga, Arsitektur, Spesial, Pemandangan, Still Life, Lelungan, Wong, Pemandangan wengi, Langit Berbintang

    Tanggal Bukak

    2021

    Koleksi

    Lensa Fokus Tetep

    Jarak fokus

    85mm

    Jinis Fokus

    Lensa Kamera COSCO Kab

    Asal

    Mainland China

    pigura Full

    Ya

    Mode Fokus

    Af, Mf

    Jinis Lensa

    otomatis

    Tipe Stabilisasi Lensa

    Nikon VR Kab

    bobot

    401g-500g

    paket

    Ya

    kaliber

    80mm x 92mm

    Pembuangan maksimal

    kaping 0.100

    Panggil model

    AF 85/1.8 Z

    Bukaan minimal

    F16.0

    Aperture maksimal

    f / 1.8

    Certification

    CE

    Ukuran Filter UV Lensa

    72mm

    Werna:

    ireng

    Gunakake:

    Lensa Kamera

    model:

    Lensa Nikon Z Kab

    Pemasangan sing kompatibel:

    Nikon Z 85mm Kab

    Nomer model barang:

    85mm f1.8 Nikon

    Ukuran Paket:

    5.79 x 5.08 x 4.76 inci

    fitur:

    Bingkai lengkap, Fokus otomatis

    Brand

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Kamera digital Nikon z-Mount VILTROX 85mm F1.8 Mark II Lensa Fokus Otomatis Potret"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: LN44DLYY8ZWJ Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori