Kamera digital 2.7 Inch TFT LCD Display HD Zoom 8X 18MP 720P

39.03$ - 41.21$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 7.64$ liwat Metode Pengiriman Penjual ing 20-38 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 20-38
7.64$
Metode Pengiriman Penjual
Ora Ana
dina 8-17
8.64$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 14
28.12$
EMS
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hc061d3f9c9de4e4e9b11a9720697e356s

    Kamera digital 2.7 Inch TFT LCD Display HD Zoom 8X 18MP 720P

    39.03$ - 41.21$

    Takon Pitakonan


      Share

    Kamera digital 2.7 Inch TFT LCD Display HD Zoom 8X 18MP 720P

    Toko 2021 HOT 2.7 Inch TFT LCD Display 18MP 720P 8x Zoom HD Kamera Digital Anti-Shake Camcorder Video CMOS Micro Camera Hadiah Anak

    fitur:

    HD 2.7" TFT LCD kamera digital
    Sensor CMOS 5 megapiksel
    Résolusi gambar nganti 18MP (4896×3672)
    Resolusi video nganti 1280 × 720 HD
    8 kaping digital zoom
    Anti-goyang lan abang mripat abang, imbangan putih, deteksi pasuryan lan fungsi nyekel eseman, etc.
    Ndhukung kertu SD eksternal nganti 32GB (ora kalebu kertu SD)

    Description:

    Piranti lunak foto ekspres kanggo ngatur lan nambah foto, nyetak, ngirim foto liwat e-mail lan liya-liyane.
    Multi-basa: Inggris, Rusia, Spanyol, Polandia, Portugis, Prancis, Walanda, Arab & Cina
    Njupuk eseman, Terus dijupuk, Dibangun ing Flash.

    Keterangan:

    Resolusi Video: 1280×720 HD, 640×480 VGA, 320×240 QVGA
    Layar LCD: 2.7-inch TFT LCD layar
    Panyimpenan Eksternal: Kertu memori SD (nganti 32GB, kertu ora kalebu)
    Digital Zoom: 16 kaping digital zoom
    Paparan: EV-3 — EV+3
    Imbangan Putih: Otomatis / Dina / Mendhung / Tungsten / Neon
    Pemandangan: Otomatis / Potret wengi / Pemandangan wengi / Potret / Lanskap / Pantai / Sensitivitas Dhuwur
    ISO: Otomatis / 100/200/400
    Timer otomatis: 2 detik, 5 detik, utawa wektu tundha 10 detik
    Format File: format JPEG (gambar diam) / format AVI
    Anti-shake: dhukungan
    Lampu kilat: Otomatis / Lampu kilat paksa / Lampu kilat mati / Ngurangi mripat abang
    Langsung Printing: Dhukungan
    Prioritas pasuryan: Dhukungan
    Smile Capture: Dhukungan
    Shot Terus-terusan: Dhukungan (VGA 6PCS)
    Port: USB 2.0
    Persyaratan Sistem: Windows XP/VISTA/7/MAC
    Baterei: Baterei Lithium-ion (550mA)
    Suhu operasi: 0-40 °
    Input adaptor: 100-240V AC 50/60HZ 0.15A
    Output adaptor: 5V DC 1500mA
    Werna: Black, Silver, Red
    Ukuran: approx. 100 * 65 * 18 mm

    Paket kalebu:
    1x kamera digital
    1x manual Panganggo
    1 x Kabel Data
    1x Adaptor daya
    1 x baterei Lithium
    1 x tas kamera
    1 x Tali Gantung

    Cathetan:
    1. Amarga bedane monitor sing beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna barang sing nyata. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.
    2. Amarga teknik pangukuran pribadi beda, bisa uga ana kesalahan 0-1cm saka fisik. Matur nuwun!

    bobot 0.262 kg
    dimensi 10 × 7 × 5 cm
    Zoom Optik

    7.1x - 16x

    GTIN

    2000002885733

    Tipe Unsur Sensor

    CCD

    MegaPixel

    10.0 - 20.0MP

    Fitur Khusus

    Kamera Gaya Lensa

    Ukuran Sensor (inci)

    1 / 1.5 inci

    Stabilisasi Gambar

    Stabilisasi Gambar Multiple

    Panggil model

    ora ana

    Asal

    Mainland China

    Resolusi Gambar (Video)

    SD (640×480)

    Jarak fokus

    24 - 60mm

    Size tampilan

    2

    Format rekaman

    Gambar: Video JPEG: AVI

    Jinis Lensa

    Ditransfer

    Format SLR

    Bingkai lengkap

    bobot

    301g-400g

    Jinis Tilik gambar

    Elektronik

    Tipe Kartu memori

    SD Card

    Jinis Sensor

    CCD

    Certification

    Ana

    Jinis Setel

    Zum Zoet

    Jinis Panyimpen

    SD Card

    Tipe Layar

    Layar HD

    Mode Daya

    Lithium Battery

    Lampu kilat Eksternal

    Ora Ana

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Kamera Digital 2.7 Inch TFT LCD Display HD Zoom 8X 18MP 720P"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: V4OMYZH4D9UT Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori