Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas

(600 reviews customer)

12.94$ - 14.92$

Cepet! Swara 7 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Werna

,

Fit

Cocog karo ukuran, ukuran normal

Lining Material

PU

Kanthi Platform

Ora Ana

Jenis Tumit

Flat karo

Jinis Vamp sisih

Open

Jinis counter mburi

Tali Ngarep & Mburi

Unsur Fesyen

Cethek

Height Dhuwur

Flat (≤ 1cm)

gaya

fashion

Tipe Pola

Striped

Bahan Insole

EVA

Panggil model

&8819A

Bahan Outsole

EVA

Jenis Penutupan

SLIP-ON

wusana

Casual

Jenis Sandal

GLADIATOR

Upper Material

PU

Asal

Mainland China

Tipe Item

sandal

Jeneng Jabatan

ADULT

women Slippers 2024

qingyan

Ukuran Shoe

, , ,

Adhedhasar review 600

4.71 sakabèhé
83%
8.5%
6%
1.5%
1%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 600 kanggo Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas

  1. A *** s -

  2. v *** a -

  3. UShopper -

    As you can see in the photo, identical replica to the one of zara, well in size, I ordered a 37 and it suits me perfectly

  4. UShopper -

    Genial

  5. UShopper -

    Banget banget

  6. UShopper -

    Banget banget

  7. UShopper -

    Apik tenan!

  8. UShopper -

    Apik tenan!

  9. B *** n -

    So fast delivery!!!! It perfect 🤍

    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
  10. B *** n -

    So fast delivery!!!! It perfect 🤍

    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
  11. A *** j -

  12. S *** e -

  13. S *** e -

  14. M *** l -

  15. L *** o -

  16. F *** z -

  17. F *** s -

    Perfect product and arrived earlier than expected.

  18. F *** s -

    Perfect. Arrived earlier than expected

  19. С***а -

    Good flip-flops, 25 cm foot, size fits

    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
  20. С***а -

    Good flip-flops, 25 cm foot, size fits

    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
  21. UShopper -

    Flip flops sensational!!!

  22. UShopper -

    Flip flops sensational!!!

  23. kaping 2 -

    Just ok. A bit plasticky

  24. kaping 2 -

    Just ok. A bit plasticky

  25. UShopper -

    Very beautiful sandal identical to the photo

  26. UShopper -

    Very beautiful sandal identical to the photo

  27. UShopper -

    Super flip-flops. I recommend!

  28. UShopper -

    Super flip-flops. I recommend!

  29. Y *** s -

    I arrived before the scheduled date, I loved them, it has a non-slip sole, they are good in size, the corresponding number of one😊

    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
  30. Y *** s -

    I arrived before the scheduled date, I loved them, it has a non-slip sole, they are good in size, the corresponding number of one😊

    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
    Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas
SKU: 1005006904772916 Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori

Sandal Flat Wanita Desainer Tenun Anyar kanthi Sepatu Wanita Nyaman Sandal Bawah Kasual Sandal Wanita Musim Panas

12.94$ - 14.92$

Takon Pitakonan