Tas Sekolah Anak Lucu 3D Kartun Hewan Mewah Tas Ransel Anak TK Laki-laki Anak Perempuan Tas Sekolah Mini Ransel Kecil

(7 reviews customer)

12.56$ - 13.87$

Cepet! Swara 10 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.97$ liwat SF Express ing 47 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 47
1.97$
SF Ekspres
Ya
dina 7-16
2.08$
Uellow Standard Shipping
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Ransel Kewan Kartun 3D
Ringan, Gampang Diresiki lan Tahan Noda
Cocok kanggo Umur: 2 ~ 4 Taun
Bahan: Soft Plush Pendek
Ukuran: 26 * 24 * 10cm
Bobot: 150-180g

bobot 0.2 kg
dimensi 10 × 10 × 10 cm
Asal

Mainland China

GTIN

2000002529620

CN

Guangdong

Material utama

polyester

Tipe Item

Ransel Anak

Panggonan Asal

China (Mainland)

Range Range

25-36m, 4-6y

Tipe Pola

Animal Prints

Koleksi

Tas ransel

Jenis Penutupan

Zipper

Adhedhasar review 7

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 7 kanggo Tas Sekolah Anak Lucu 3D Kartun Hewan Mewah Tas Ransel Anak TK Laki-laki Anak Perempuan Tas Sekolah Mini Ransel Kecil

  1. Ho -

    Apik banget, materi luwih apik tinimbang sing dakkarepake

    warna: frog

  2. YShopper -

    Kualitas super lan desain apik. Nilai banget kanggo dhuwit & pengiriman cepet!

    warna: Bee

  3. s *** s -

    Banget. pitutur.

    warna: dinosaur

  4. L *** s -

    warna: Butterfly

  5. H *** h -

    warna: Bee

  6. J *** o -

    Kualitas banget!

    warna: unicorn

  7. a***t -

    Sadurunge jadwal sampurna minangka foto

    warna: Singa

SKU: EBUN9Y9LBO0Y Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
Tas Sekolah Anak Lucu 3D Kartun Hewan Mewah Tas Ransel Anak TK Laki-laki Anak Perempuan Tas Sekolah Mini Ransel Kecil 1

Tas Sekolah Anak Lucu 3D Kartun Hewan Mewah Tas Ransel Anak TK Laki-laki Anak Perempuan Tas Sekolah Mini Ransel Kecil

12.56$ - 13.87$

Takon Pitakonan