Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Sekolah Anak-anak TK Prasekolah Tas Ransel Perjalanan Luar Ruangan untuk Anak Laki-laki Perempuan Anti-Lost

(15 reviews customer)

Rega asli yaiku: 5.98 $.rega saiki: 5.44 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.39$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.39$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 5-18
3.20$
Cainiao Standard - SG Air
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Sekolah Anak-anak TK Prasekolah Tas Ransel Perjalanan Luar Ruangan untuk Laki-laki Perempuan Anti-hilang 1

    Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Sekolah Anak-anak TK Prasekolah Tas Ransel Perjalanan Luar Ruangan untuk Anak Laki-laki Perempuan Anti-Lost

    Rega asli yaiku: 5.98 $.rega saiki: 5.44 $

    Takon Pitakonan


      Share











    bobot 0.09 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    esuk desslo

    GTIN

    2000002528234

    Asal

    Mainland China

    CN

    Hebei

    Material utama

    nilon

    Tipe Item

    Ransel Anak

    Range Range

    13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y

    Tipe Pola

    Kartun

    Koleksi

    Tas ransel

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Tekstur lining

    Serat poliester

    pola

    Kartun

    Tekstur materi

    Nylon

    gaya

    Kartun lucu

    kapasitas

    2.5ML

    Adhedhasar review 15

    4.20 sakabèhé
    46.67%
    40%
    0%
    13.33%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 15 kanggo Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Sekolah Anak-anak TK Prasekolah Tas Ransel Perjalanan Luar Ruangan untuk Anak Laki-laki Perempuan Anti-Lost

    1. C *** z -

      Cilik banget nanging kualitas apik

      warna: Blue

    2. YShopper -

      Tas kasebut mlebu nganggo ritsleting, sanajan wis dibalekake 100% nanging aku ndandani tas kasebut lan ora apa-apa.

      warna: Kuning

    3. m *** r -

      Aku samesthine metu sethitik luwih gedhe nanging isih tresna iku

      warna: Kuning

    4. E *** z -

      Aku panginten dheweke bakal luwih gedhe, yen ana popok, lan wipes yen cilik banget.

      warna: Pink

    5. V *** h -

      Kualitas tas ransel dhewe apik, lan jahitan ing tali elek, bordir kanthi tangan! Tas ransel kanggo bocah 2,2 teka kanthi sampurna

      warna: Black

    6. a *** r -

      banget cute, nanging luwih cilik ing ukuran banjur aku panginten. ukurane kaya umur 3 taun

      warna: Blue

    7. 8***k -

      cilik lan larang

      warna: Blue

    8. YShopper -

      Iku cilik minangka padha nuduhake, nanging apa aku wanted. Wis rampung, mambu sethithik

      warna: Kuning

    9. Aku *** -

      Cute cilik, cocok kanggo bocah umur rong taun. Tas ora angel kaya sing katon ing gambar.

      warna: Kuning

    10. E *** a -

      Tas ransel cilik, nanging digawe kanthi apik. Nampung ngombe cilik lan sing manis. Suspender kanggo cutin dhewe lan tali dodali.

      warna: Red

    11. K *** o -

      Ora persis ukuran sing ngandika kanca (a) s

      warna: Lampung

    12. 6 *** r -

      Aku nampa pesenan anakku seneng nanging cilik banget

      warna: Kuning

    13. M *** a -

      Ayu custurada jroning tresna

      warna: Blue

    14. M *** s -

      Apik banget, aku seneng banget lan bayiku uga.🫶🏼♥️

      warna: Black

    15. YShopper -

      Luwih cilik tinimbang sing dakkarepake.

      warna: Blue

    SKU: C7PZ8WBRJ07A Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori