Tas Sekolah Anak Kartun Lucu Tas Ransel Tahan Air Tahan Air TK Tas Sekolah Dasar Tas Ransel Siswa

(28 reviews customer)

7.62$ - 7.98$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Kartun Lucu Tas Sekolah Anak-anak Trendi Tahan Air Ransel Tahan Air TK Tas Sekolah Dasar Tas Ransel Siswa 1

    Tas Sekolah Anak Kartun Lucu Tas Ransel Tahan Air Tahan Air TK Tas Sekolah Dasar Tas Ransel Siswa

    7.62$ - 7.98$

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.145 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    esuk desslo

    GTIN

    2000002528869

    Asal

    Mainland China

    CN

    Guangdong

    Material utama

    nilon

    Tipe Item

    Tas ransel bocah, tas sekolah

    Range Range

    25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

    Komposisi Material

    polyester

    Tipe Pola

    Kartun

    Koleksi

    Tas ransel

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Dekorasi Tas

    Tas cilik dinosaurus

    Fitur 1

    Ransel sekolah kanggo bocah wadon

    Fitur 2

    Tas sekolah kuliah

    Fitur 3

    Tas sekolah traveling anak

    Fitur 4

    Tas sekolah njaba

    Adhedhasar review 28

    4.50 sakabèhé
    67.86%
    14.29%
    17.86%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 28 kanggo Tas Sekolah Anak Kartun Lucu Tas Ransel Tahan Air Tahan Air TK Tas Sekolah Dasar Tas Ransel Siswa

    1. m *** r -

      Thanks

      warna: Dinosaurus Ijo

    2. z *** z -

      Ransel keren

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    3. D *** a -

      Seneng banget karo produk kasebut. Apik banget lan lucu banget. Teka cepet banget, sajrone telung minggu menyang Bulgaria.

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    4. m *** r -

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    5. A *** i -

      kualitas apik, apik banget.

      warna: Kebon Binatang Biru

    6. N *** a -

      Cantik banget, dakkira gagange cendhak, yen dilebokake ing bocah katon apik, nanging yen nganggo cendhak amarga tangane isih elek karo jersey, luwih becik tali kasebut ditinggalake supaya adil.

      warna: Pink Mermaid

    7. YShopper -

      ok sawijining

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    8. A *** r -

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    9. G *** d -

      iku dicokot cilik saka aku samesthine nanging liyane wicaksana ora kuciwa

      warna: Dinosaurus Jambon

    10. A *** r -

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    11. A *** r -

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    12. n *** e -

      nggantheng

      warna: Pink Mermaid

    13. YShopper -

      Cracy Aku panginten iku pesonaku kanggo nyimpen gelang cracy sandi

      warna: Bag anti banyu

    14. YShopper -

      Apik banget lan kepenak

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    15. K *** l -

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    16. Aku d -

      becik

      warna: Pink Mermaid

    17. K *** l -

      Aku seneng banget, kaya sing ana ing katrangan lan teka luwih awal tinimbang sing dikarepake.

      warna: Dinosaurus Ijo

    18. D *** g -

      Kwalitase apik banget ayo dideleng yen ora rusak sajrone 2 dina

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    19. m *** m -

      Cilik banget ora kaya sing dakkarepake

      warna: Kebon Binatang Biru

    20. F *** r -

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    21. L *** H -

      Iku luwih cilik tinimbang sing dakkira, nanging lucu nanging cilik banget, matur nuwun banget.

      warna: Dinosaurus Jambon

    22. K *** a -

      warna: Dinosaurus Ijo

    23. J *** s -

      Ransel cilik banget. Nduweni dhuwur setengah kaki. Sampeyan bisa banget sawetara perkara. Iku ayu, duwe werna apik nanging cilik banget.

      warna: Kebon Binatang Biru

    24. e *** r -

      Kayane padha karo foto nanging ora kanggo nggawa barang akeh, cocog karo kotak nedha awan, botol banyu, lan liya-liyane.

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    25. N *** k -

      imut

      warna: Dinosaurus Angkatan Laut

    26. B *** l -

      Ayu 🥰

      warna: Dinosaurus Jambon

    27. c***r -

      Kaya ing gambar

      warna: Dinosaurus Jambon

    28. D *** y -

      warna: Dinosaurus Jambon

    SKU: 58JB94OSG9I1 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori