Lucu Kartun Dinosaurus Bayi Ransel Anak Laki-laki Gadis Dada Tas Selempang Travel Harness Tas Hewan Adjustable Anak Ransel

(35 reviews customer)

Rega asli yaiku: 19.98 $.rega saiki: 9.00 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sdaefd1c042bc432d8fb88127e2563a42Q

    Lucu Kartun Dinosaurus Bayi Ransel Anak Laki-laki Gadis Dada Tas Selempang Travel Harness Tas Hewan Adjustable Anak Ransel

    Rega asli yaiku: 19.98 $.rega saiki: 9.00 $

    Takon Pitakonan


      Share

    100% Brand new and high quality

    Bahan: kain Oxford
    Fitur lapisan njaba: nilon
    Bahan lapisan: poliester
    Werna: pink, ijo, kuning, biru, abang, ireng
    Size:
    Panjang babagan 14cm
    Jembaré kira-kira 6 cm
    Dhuwuré watara 18 cm
    Tali bahu: 98cm
    Paket kalebu: 1 pcs tas bayi

    Cathetan: Amarga tampilan sing beda lan cahya sing beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna barang sing nyata. Mangga ngidini 1-3 mm beda amarga pangukuran manual.

    bobot 0.06 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002807933

    CN

    Zhejiang

    Material utama

    Oxford

    Length item

    14cm

    Tipe Item

    Ransel Anak

    Panggonan Asal

    China (Mainland)

    Range Range

    4-6y, 7-12y, 12+y

    Bobot Item

    100g

    Widget Item

    6cm

    Komposisi Material

    Kain Oxford, polyester, nilon,

    Tipe Pola

    Kartun

    Koleksi

    Messenger Bag

    Jenis Penutupan

    Zipper

    Dhuwur Dhuwit

    18cm

    Panggil model

    Tas ransel bocah

    Tas ransel kanggo bocah-bocah wadon

    tas ransel kanggo bocah lanang

    tas sekolah

    tas ransel cewek sekolah

    bocah tas sekolah

    bocah ransel sekolah

    Material

    Kain Oxford

    Fitur lapisan njaba

    nilon

    Bahan lapisan

    Polyester

    Werna

    pink, ijo, kuning, biru, abang, ireng

    paket

    1 pcs tas bayi

    Adhedhasar review 35

    4.89 sakabèhé
    91.43%
    5.71%
    2.86%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 35 kanggo Lucu Kartun Dinosaurus Bayi Ransel Anak Laki-laki Gadis Dada Tas Selempang Travel Harness Tas Hewan Adjustable Anak Ransel

    1. c *** e -

      katon persis kaya ing gambar
      Ukuran apik kanggo umur 3-8 taun
      Kualitas ok = regane
      worth tuku

      warna: A abang

    2. A *** s -

      Deleng deskripsi lan ukuran kasebut kanthi teliti - pancen cilik, nanging aku butuh siji kanggo rong taun

      warna: Ijo ijo

    3. R *** r -

      gedhe

      warna: A biru

    4. C *** z -

      warna: A biru

    5. l *** v -

      Wareg rapi ora mambu meh dompet Anak)))

      warna: A Kapal abang from: China

    SKU: WP9B3MU1JIG4 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori