Kompatibel kanggo HP 203A CF540A 540a Toner Cartridge kanggo HP LaserJe Pro M254nw M254dw MFP M281fdw M281fdn M280nw Printer

Rega asli yaiku: 40.00 $.rega saiki: 38.00 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Produk iki ora bisa dikirim menyang Amerika Serikat (AS).

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Scd1c193821d54d92bbecae320eae1e84w

    Kompatibel kanggo HP 203A CF540A 540a Toner Cartridge kanggo HP LaserJe Pro M254nw M254dw MFP M281fdw M281fdn M280nw Printer

    Rega asli yaiku: 40.00 $.rega saiki: 38.00 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Kompatibel Toner Cartridge Model:
    Kartrid Toner CF540A CF541A CF542A CF543A 203A

    Warna : Black Cyan Magenta Yellow

    Kanthi Chip: Ya

    Ngasilake kaca:
    Ireng:2200 Cyan:2000 Kuning:2000 Magenta:2000 kaca (format A4 kanthi jangkoan 5%)

    Kapasitas Toner: Ireng: 50G Werna: 45G

    Model printer sing kompatibel:
    Kanggo HP Color LaserJet Pro M254
    Kanggo HP Color LaserJet Pro M254nw
    Kanggo HP Color LaserJet Pro M254dw
    Kanggo HP Color LaserJet Pro M254dn
    Kanggo HP Color LaserJet Pro MFP M281
    Kanggo HP Color LaserJet Pro MFP M281cdw
    Kanggo HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw
    Kanggo HP Color LaserJet Pro MFP M281fdn

    Waé!

    Priksa manawa nomer kartrid toner asli sampeyan yaiku CF540A 203A sadurunge nggawe pesenan.

    Sembarang mangu, hubungi kita kanggo saran.

    bobot 0.8 kg
    dimensi 37 × 16 × 22 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002858935

    Asal

    Mainland China

    Brand kompatibel

    Kanggo, HP

    Feature

    kompatibel

    Panggil model

    CF540A 203A

    Kemasan Bulk

    Ya

    Status Kartrid

    Full

    Koleksi

    Cartridge Toner

    Model kartrid toner

    Kartrid toner Warna CF540A / CF541A / CF542A / CF543A

    Werna

    Black/Cyan/Yellow/Magenta

    Kapasitas toner

    Ireng 45G CYM40G

    Kaca Ngasilake

    2200 halaman (Ireng) 1800 halaman (C, Y, M) (format A4 kanthi rata-rata 5%)

    chip

    karo chip

    Model printer sing kompatibel

    Kanggo HP LaserJet M254/M254dMFP M280/M280nw/M281cdw/M281fdn/M281fdw

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama kanggo mriksa "Kompatibel kanggo kartrid toner hp 203A CF540A 540a kanggo printer HP LaserJe Pro M254nw M254dw MFP M281fdw M281fdn M280nw"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 4R2VONGRMYYK Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori