Kopi Maker Pot Stainless Steel Mocha Espresso Latte Stovetop Filter

19.17$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 7-10 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 7-10
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    Kopi Maker Pot Stainless Steel Mocha Espresso Latte Stovetop Filter

    19.17$

    Takon Pitakonan


      Share
    [Material Berkualitas Tinggi] Mesin espresso digawe saka stainless steel kelas pangan, sing tahan karat lan gampang diresiki. Ora ana mambu sing mengaruhi rasa kopi sing murni, menehi rasa kopi sing berkualitas.

    [Anti-scald Handle] Gagang terisolasi panas ergonomis, sing nambah kenyamanan nyekel, disegel kanthi apik, lan menehi kualitas urip sing luwih apik.

    [Ngirit Wektu] Mesin espresso dadi panas kanthi cepet lan rata, mung dilebokake ing dhasar pemanas listrik utawa kompor (set ora kalebu dhasar pemanasan lan kompor), mung butuh sawetara menit kanggo nyiyapake, kapasitas saka pot warung punika 200ml, Brews 4 cangkir cilik saka warung ing wektu, sampurna kanggo camping lan ngaso.

    [Stovetop & Induction Heating] Mesin espresso iki cocog kanggo umume ukuran dhasar pemanasan listrik utawa kompor. Nalika nggunakake kanggo induksi, priksa manawa sampeyan nggunakake kanggo cooktops nganti 4 inci ing diameteripun (ora luwih gedhe). Yen digunakake ing kompor gas, priksa manawa diameter dhasar pot cocok kanggo kompor sampeyan.

    [Hadiah Sampurna] Kopi moka pot iki minangka hadiah sing cocog kanggo para penyayang kopi, kulawarga, kanca ing pesta pernikahan, ulang tahun, omah-omah utawa macem-macem acara pesta liburan liyane.

    specifications:
    Nama Produk : Coffee Pot
    Bahan: stainless steel, ABS
    Ukuran: sekitar 16.7 x 8.5cm
    Kapasitas: 200ml

    Cathetan:
    1. Bisa uga ana bedane tipis ing antarane gambar lan warna nyata komoditas kasebut. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nuduhake warna sing tepat.
    2. Mangga ngidini prabédan ukuran tipis amarga pangukuran manual.

    1 x Kopi Pot

    Pembuat Kopi Portabel P, Pembuat Kopi Induksi

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Filter Kompor Kopi Espresso Mocha Stainless Steel"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: 1005005161579552 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori