Kacamata Klip Pada Hidung Bulat Tanpa Bingkai Matriks Morpheus Kacamata Hitam Mini Tanpa Bingkai Vintage Pria Kacamata UV400

(10 reviews customer)

Rega asli yaiku: 10.18 $.rega saiki: 6.42 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 11-15 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 11-15
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Sce4e58b6c6224e62a65f70532404d26cL

    Kacamata Klip Pada Hidung Bulat Tanpa Bingkai Matriks Morpheus Kacamata Hitam Mini Tanpa Bingkai Vintage Pria Kacamata UV400

    Rega asli yaiku: 10.18 $.rega saiki: 6.42 $

    Takon Pitakonan


      Share

    bobot 0.012 kg
    dimensi 1 × 1 × 1 cm
    Brand Name

    MOONBIFFY

    GTIN

    2000002634904

    Asal

    Daratan China, China

    Gender

    MEN

    Jeneng Jabatan

    Adult

    Bahan bingkai

    alloy

    gaya

    Babak

    Atribut Optik Lensa

    UV400

    Dhuwur Dhuwur

    40mm

    Jembar Lebar

    47mm

    Panggil model

    0672

    Tipe Item

    eyewear

    Jinis Kacamata

    Sunglasses

    Bahan lensa

    polycarbonate

    Certification

    CE

    kawontenan

    New

    Koleksi

    Men Sun Glasses

    Key Word -1

    Sunglasses UV400

    Adhedhasar review 10

    4.80 sakabèhé
    90%
    0%
    10%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 10 kanggo Kacamata Klip Pada Hidung Bulat Tanpa Bingkai Matriks Morpheus Kacamata Hitam Mini Tanpa Bingkai Vintage Pria Kacamata UV400

    1. c***r -

      Actually, not bad. My wife doesn’t like them, but I do. (Not the first time that has been said about design choices, I am sure.) They actually stay on ok, and work pretty well. Haven’t looked super closely, but there is some sort of spring loaded thing to hold it onto the nose and it seems to work well.

      Lensa warna: Bingkai Biru warna: liyane

    2. B *** v -

      +++++great+++++

      Lensa warna: Silver Frame warna: liyane

    3. Tindak -

      I like the design but the lenses are distorted and basically unusable.

      Lensa warna: Bingkai Biru warna: liyane

    4. R *** t -

      sadean sing apik

      Lensa warna: ireng Frame warna: liyane

    5. M *** s -

      I love the shades just what I wanted

      Lensa warna: ireng Frame warna: liyane

    6. j *** n -

      Cool shades, i didn’t wear them yet but i cant wait.

      Lensa warna: Silver Frame warna: liyane

    7. M *** l -

      Oriental India face is unbecoming of power. A nicely-one Morpheus you replaced…

      Lensa warna: ireng Frame warna: liyane

    8. YShopper -

      I may have to get a few more they are just a great product small and ez to use

      Lensa warna: ireng Frame warna: liyane

    9. f *** o -

      On very cool But clip sujeccion if they are given with ease and tighten, start to not fasten soon and fall off. They are also pure plastic, you have to watch out with wherein the guards because are broken easily

      Lensa warna: Bingkai Biru warna: liyane

    10. E *** n -

      Very beautiful, have yet again ordered

      Lensa warna: Silver Frame warna: liyane

    SKU: 59S4YGACSTLC Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori