Pel Reresik nganggo Teleskopik Triangle 360 ​​Kanggo Ngresiki Kothak lan Tembok nganggo Sikat Pembersih

Rega asli yaiku: 71.82 $.rega saiki: 22.82 $

368 ing Simpenan

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Pel Reresik nganggo Teleskopik Segitiga 360 Kanggo Ngresiki Ubin lan Tembok nganggo Sikat Reresik 1

    Pel Reresik nganggo Teleskopik Triangle 360 ​​Kanggo Ngresiki Kothak lan Tembok nganggo Sikat Pembersih

    Rega asli yaiku: 71.82 $.rega saiki: 22.82 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Pel Reresik nganggo Teleskopik Triangle 360 ​​Kanggo Ngresiki Kothak lan Tembok nganggo Sikat Pembersih

    360 ° Rotatable luwes Cleaning Mop
    Nggawe Clean Easier Baki reresik nganggo jinis desain segitiga paling anyar, sirah mop puteran 360 ° ngidini sampeyan ora ninggalake bledug ing pojok mati, kanthi gampang ngatasi bledug wangkal ing pojok tembok, langit-langit lan jendhela.

    Ngomong ora kanggo bebaya Kutub 1.3m sing dawa banget kanggo gampang tekan lokasi bledug lan mbantu ngilangi bledug kanthi cara sing luwih gampang.

    Bahan PremiumMop dilengkapi kain pel microfiber sing kenthel lan dienkripsi, sing bisa nyerep banyu kanthi cepet sajrone 5 detik lan nduweni kemampuan adsorpsi sing apik, ngunci bledug.

    Nglindhungi tanganMimic desain reresik ngumbah tangan, terpadu push-pull fungsi remas banyu otomatis, free tangan.
    Spcifikasi
    Ukuran 130*27 cm/51.18*10.62 inch

    Bahan PP/Baja tahan karat

    Bahan Lap PelMicrofiber

    Warna Biru/Putih

    Bobot produk: 700g

    Paket kalebu: minangka gambar

    bobot 0.66 kg
    dimensi 52 × 25 × 9 cm
    wringing

    YES

    Koleksi

    Sapu Pel

    Wangun

    Triangle

    Kelas Resistensi Korosi

    Kelas 6.0-6.9

    Wektu Kukus Terus-terusan

    <15 menit

    Rod Mop Load-prewangan

    <10kg

    Packaging

    Kanthi 1 Mophead

    kapasitas

    <300ml

    Panas Wektu (min)

    <1

    Feature

    Eco-Friendly

    Jinis Gagang

    Teleskopik

    Materi Kepala Mop

    PP

    Bahan Kutub

    steel

    Panggil model

    mop

    Tingkat Dehidrasi

    80% -90%

    Metode Wringing

    Folding Type

    Material

    Kain Mikrofibre

    bobot

    <2kg

    Panyerepan

    <10 detik

    Brand Name

    BOUSSAC

    Asal

    Mainland China

    CN

    Guangdong

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Be the first to review “Cleaning Mop with Triangle 360 Telescopic To Clean Tiles and Walls with Cleaning Brush”
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: LEDBFPIDGHIM-1 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori