Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Anak-anak TK Prasekolah Ransel kanggo Laki-laki Perempuan Tas Sekolah Bayi 3-4-6 Tahun

(17 reviews customer)

Cepet! Swara 20 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Anak-anak TK Prasekolah Ransel kanggo Laki-laki Perempuan Tas Sekolah Bayi 3-4-6 Tahun

Jeneng: Ransel Anak Dinosaurus

Bahan: Nylon Waterproof Berkualitas Tinggi

Ukuran: 24 x 10 x 28 cm

Dhaptar Produk: Ransel Anak * 1















Kita njaga standar keunggulan sing dhuwur lan ngupayakake kepuasan pelanggan 100%! Umpan balik penting banget We njaluk sampeyan hubungi kita langsung

Sadurunge menehi saran netral utawa negatif, supaya kita bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi puas.

Ora bisa ngatasi masalah yen ora ngerti babagan iki!

1. We nampa Alipay, West Union, TT. Kabeh kertu kredit utama ditampa liwat Pembayaran Aman

2. Bayaran kudu digawe sajrone 3 dina pesenan.

3. Yen sampeyan ora bisa checkout sanalika sawise lelang ditutup, mangga ngenteni sawetara menit lan nyoba maneh Pembayaran kudu rampung ing 3 dina

1. Sampeyan duwe 7 dina kanggo hubungi kita lan 30 dina kanggo bali saka tanggal ditampa. Yen item iki ing milik luwih saka 7 dina, iku dianggep digunakake

lan WE ora bakal ngetokake sampeyan mbalekaken UTAWA GANTI. Ora ana pangecualian! Biaya pengiriman ditanggung dening bakul lan panuku setengah.

2. Kabeh barang sing dibalekake kudu ana ing kemasan asli lan sampeyan kudu menehi nomer pelacakan pengiriman, alasan tartamtu kanggo bali, lan po # sampeyan.

3. Kita bakal mbalekaken FULL WINNING BID JUMLAH Panjenengan, sawise nampa item ing kondisi asli lan packaging karo kabeh komponen lan aksesoris

klebu, Sawise loro panuku lan bakul mbatalake transaksi saka aliexpress. UTAWA, sampeyan bisa milih duwe panggantos.

1. PENGIRIMAN DUNYA. (Kajaba sawetara negara lan APO / FPO)

2. Pesenan diproses pas wektune sawise verifikasi pembayaran.

3. Kita mung ngirim menyang alamat pesenan sing dikonfirmasi. Alamat pesenan sampeyan kudu cocog karo alamat Pengiriman.

4. Gambar sing ditampilake dudu barang sing asli lan mung kanggo referensi sampeyan.

5. WASA TRANSIT SERVICE diwenehake dening operator lan ora kalebu akhir minggu lan preinan. Wektu transit bisa beda-beda, utamane nalika musim liburan.

6. Yen sampeyan durung nampa kiriman ing 30 dina saka pembayaran, hubungi kita. Kita bakal nglacak kiriman lan bali menyang sampeyan sanalika bisa

kanthi wangsulan. Tujuan kita yaiku kepuasan pelanggan

bobot 0.25 kg
dimensi 20 × 20 × 20 cm
Brand Name

sheecute

GTIN

2000002805137

Asal

Mainland China

Material utama

nilon

Jenis Penutupan

Zipper

Koleksi

Tas ransel

Bobot Item

0.25kg

Komposisi Material

polyester

Dhuwur Dhuwit

28cm

Tipe Pola

Kartun

Panggil model

N033

Gender

Unisex

Widget Item

10inch

Length item

24cm

Tipe Item

Bag Sekolah

Adhedhasar review 17

4.47 sakabèhé
82.35%
5.88%
0%
0%
11.76%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 17 kanggo Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Anak-anak TK Prasekolah Ransel kanggo Laki-laki Perempuan Tas Sekolah Bayi 3-4-6 Tahun

  1. L *** o -

    Aku ora nampa lan ora bisa mbalekaken

    warna: Sky Blue

  2. R *** m -

    Tas ransel normal. Kain sing paling penting awet, kudu dianggo kanthi apik. Ngumbah ing mesin cuci apik banget.

    warna: Sky Blue

  3. m *** l -

    Iku apik banget kanggo 35 taun.

    warna: biru peteng

  4. T *** z -

    Tas ransel sing apik banget kanggo taman kanak-kanak utawa sekolah dasar

    warna: biru peteng

  5. A *** z -

    Teka kanthi cepet, kualitas apik, kaya ing gambar

    warna: biru peteng

  6. N *** a -

    Bahan Pengerjaan sing apik Sugeng penjual sing sampurna.

    warna: biru peteng

  7. K *** M -

    Tas sekolah sing apik, anakku seneng.
    Kajaba iku, ditampa kanthi cepet.

    warna: langit biru

  8. C *** a -

    Seneng produk tahan urip kaya katrangan sing dikirim 10 dina sadurunge tanggal pungkasan. Super nyaranake. Tam becik kanggo anak 1 kanggo 4 taun kanggo kulo cepet banyu cemilan ganti sandhangan. Tam kaya kothak nedha awan bocah.

    warna: biru peteng

  9. T *** e -

    warna: biru peteng

  10. YShopper -

    Aku tuku iki nalika iku free shipping. Produk teka ing wektu miturut informasi pengiriman. Kualitas apik banget kaya sing katon ing foto. Ukuran gedhe kanggo bocah cilik.

    warna: biru peteng

  11. 1 *** r -

    Kualitas apik, kanggo bocah-bocah ukurane pas banget.

    warna: biru peteng

  12. D *** m -

    ukuran tas cilik banget, kaya kanggo pre k utawa kanggo sampel!

    warna: langit biru

  13. L *** a -

    Aku pancene disenengi kaya samesthine lan teka akeh ahead saka jadwal. Anakku seneng banget

    warna: biru peteng

  14. G *** g -

    sampurna

    warna: biru peteng

  15. m *** m -

    iki cute banget! digawe apik banget, kaya gambar. anakku tresna iku

    warna: Pink

  16. m *** m -

    so cute!! kaya gambar, digawe karo bahan awet, apik banget!

    warna: biru peteng

  17. s *** y -

    Apik banget lan kualitase apik

    warna: biru peteng

SKU: RMTDY8XB1TPW Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
HTB1fu.VatfvK1RjSszhq6AcGFXal

Tas Anak Lucu Kartun Dinosaurus Tas Anak-anak TK Prasekolah Ransel kanggo Laki-laki Perempuan Tas Sekolah Bayi 3-4-6 Tahun

Takon Pitakonan