Rantai High Heels Sandal Wanita Pernikahan Sepatu Musim Panas 2022 Putih Hitam Platform Wedges Slide Wanita Sandal Pantai

(9 reviews customer)

10.83$ - 13.49$

Cepet! Swara 2 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

bobot 0.4 kg
dimensi 20 × 20 × 20 cm
Brand Name

YBQJOO

GTIN

2000002783855

Asal

Mainland China

Height Dhuwur

Dhuwur (5cm-8cm)

Kanthi Platform

Ya

Dhuwur Platform

3-5cm

wusana

Casual

Jenis Sandal

GLADIATOR

Jenis Tumit

Wedges

Lining Material

PVC

Jinis Vamp sisih

Open

Bahan Outsole

Rubber

Tipe Item

Sandal

Jenis Penutupan

Slip-On

Fit

Cocog karo ukuran, ukuran normal

Jinis counter mburi

Mbalik Tali

Unsur Fesyen

Dekorasi logam

gaya

Classics

Panggil model

2022

Tipe Pola

Solid

Bahan Insole

EVA

Jeneng Jabatan

Adult

Bahan interior

PU

Werna

Putih, ireng

Bahan ndhuwur

PU

Adhedhasar review 9

4.89 sakabèhé
88.89%
11.11%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 9 kanggo Rantai High Heels Sandal Wanita Pernikahan Sepatu Musim Panas 2022 Putih Hitam Platform Wedges Slide Wanita Sandal Pantai

  1. S *** a -

    Cantik, nyaman, ukuran sing sampurna

    warna: Sepatu ireng Size: 38

  2. J *** n -

    Apik banget, ayu banget

    warna: Sepatu Putih Size: 38

  3. e *** i -

    warna: Sepatu Putih Size: 39

  4. E *** a -

    warna: Sepatu ireng Size: 38

  5. A *** n -

    warna: Sepatu ireng Size: 40

  6. C *** n -

    warna: Sepatu Putih Size: 39

  7. f***h -

    Sepatu apik ומרוצה

    warna: Sepatu ireng Size: 39

  8. C *** n -

    warna: Sepatu Putih Size: 39

  9. YShopper -

    Sepatu iki pancen apik tenan! Dadi nyaman lan akeh kamar. Rasane kaya mlaku ing udhara. Dheweke uga teka ing AS kurang saka sasi. Aku tresna marang wong-wong mau.

    warna: Sepatu ireng Size: 40

SKU: FKKSL66CJGBZ Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
S2385f1ef904443719088341dedf3cb85j

Rantai High Heels Sandal Wanita Pernikahan Sepatu Musim Panas 2022 Putih Hitam Platform Wedges Slide Wanita Sandal Pantai

10.83$ - 13.49$

Takon Pitakonan