Pijat Serviks Leher lan Bahu Listrik Frekuensi Rendah Terapi Magnetik Pulsa Relaksasi Nyeri Vertebra Fisioterapi

(41 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Pijat Serviks Leher lan Bahu Listrik Frekuensi Rendah Terapi Magnetik Pulsa Pereda Nyeri Relaksasi Vertebra Fisioterapi 1

    Pijat Serviks Leher lan Bahu Listrik Frekuensi Rendah Terapi Magnetik Pulsa Relaksasi Nyeri Vertebra Fisioterapi

    Takon Pitakonan


      Share

    Pijat Serviks Leher lan Bahu Listrik Frekuensi Rendah Terapi Magnetik Pulsa Relaksasi Nyeri Vertebra Fisioterapi

    Fitur:

    1. 【4 Pijet sirah & Dipanaskan】 Pijet gulu dirancang karo 4 kepala pijet lan 42 derajat kompres panas. bisa ngredhakaké pain gulu, kesel Pundhak, ngeculake tension awak kanggo entuk istirahat jero.

    2. 【6 Mode, 9 Tingkat Intensitas】 Simulasi pijet manungsa kanthi pulsa arus mikro, 6 mode pijet (akupunktur, pijet, pencet driji, kneading, hammering lan kombinasi mode pijet); Kekuwatan 9 tingkat bisa nyukupi kabutuhan pijet sing beda ing wektu sing beda-beda, coba coba saka cilik nganti gedhe.

    3. 【Trep Digunakake & Baterei Awet】 Pijet gulu sing bisa diombe, . Pijet gulu dilengkapi fungsi mati otomatis 15 menit kanggo njamin pengalaman pijet sing aman.

    4. 【Easy to Use】 The gulu bali massager trep lan gampang kanggo operate liwat cerdas swara prompt.Iki hadiah paling becik kanggo bapak, mbok, sembarang anggota kulawarga.

    Paket Kalebu:

    1 x Neck Massager

    1 x Elektroda Fisioterapi

    1 * Link kabel

    1 x Manual

    Cathetan: Baterei ora kalebu ing pesenan

    bobot 0.18 kg
    dimensi 5 × 5 × 5 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002291312

    Asal

    Mainland China

    Panggil model

    Pijet serviks

    Size

    Sedheng

    Material

    ABS

    aplikasi

    Bali

    Tipe Item

    Massage & Relaxation

    Adhedhasar review 41

    4.59 sakabèhé
    78.05%
    12.2%
    4.88%
    0%
    4.88%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 41 kanggo Pijat Serviks Leher lan Bahu Listrik Frekuensi Rendah Terapi Magnetik Pulsa Relaksasi Nyeri Vertebra Fisioterapi

    1. UShopper -

      warna: Putih 2 Kapal from: China

    2. UShopper -

      Bisa uga nganggo baterei. Ing endi nggoleki wong-wong mau? Ahhh

      warna: Kapal Putih from: China

    3. h *** m -

      pangiriman paling cepet

      warna: Kapal Putih from: China

    4. j***m -

      warna: Putih 2 Kapal from: China

    5. Y *** i -

      warna: Kapal Putih from: China

    6. YShopper -

      warna: Kapal abang from: China

    7. A *** r -

      warna: Kapal abang from: China

    8. YShopper -

      warna: Kapal Putih from: China

    9. V *** a -

      warna: Kapal abang from: China

    10. Aku *** A -

      warna: Kapal abang from: China

    11. O *** a -

      Kerjane apik banget. Iki nggawa rong baterei AAA.

      warna: Kapal Putih from: China

    SKU: EHKAMZHLHIJU Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori