Kartun Pemain Basket Dunk Wall Sticker kanggo dekoratif Vinyl Living Room wall decor decals Ngalih Stiker

Rega asli yaiku: 5.98 $.rega saiki: 4.90 $

Cepet! Swara 19 wong duwe iki ing kreta
mung 16763 item (s) kiwa ing Simpenan.
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

6401700294521768

Ngalih lucu

US $ 0.68 / Piece

US $ 1.06 / Piece

US $ 0.59 / Piece

US $ 0.69 / Piece

US $ 1.49 / Piece

US $ 0.46 / Piece

US $ 0.55 / Piece

US $ 0.72 / Piece

Nama: Stiker Dinding Dunk
Ukuran produk: 10 cm * 12 cm

Ukuran mung kanggo referensi. Ukuran sampeyan bisa nempel kanthi bebas.
Bahan: PVC
***** ***** *****

Fitur Product:

Lingkungan ramah

Bisa dicopot, anti banyu, anti jamur

Pola visual sisi loro;
Ora ana tandha-tandha bakal ditinggalake

Bisa ditrapake ing permukaan sing alus lan resik kayata tembok, lawang, windows, lemari, lsp.

Dekorasi omahmu, adhi luwih romantis
Coba aja tempel bola-bali.
Ora cocog kanggo permukaan sing reged utawa atos

Wigati:

1. nemtokake wis ditempelake menyang lumahing lumahing Gamelan, ana cembung lan cekung lan melu bagean ora nempel ing.

2. Tempel lokasi sing dipilih, ngresiki bledug lan pelumas sing veneer, mesthekake yen lumahing garing lan resik.

3. Tempel miturut urut-urutane kanggo nindakake tata prasaja, mesthi uga kaleksanan jumbuh karo DIY kreatif dhewe.

4. Stiker lan alon-alon pil mati tempel kertas backing, ora perlu film transfer, kelet tengah pisanan ngiwa lan banjur paste pave dipencet.

bobot 0.01 kg
dimensi 20 × 15 × 2 cm
Brand Name

Hon C

GTIN

2000002864677

Material

PVC

Asal

Mainland China

klasifikasi

Kanggo Kulkas, Kanggo Tembok

Keterangan

Paket Single-piece

gaya

Klasik

Skenario

wall

Panggil model

W0

tema

PATTERN

Kode Censor

Ana

pola

Stiker Dinding Pesawat, Dunk

Size Product

10cm * 12cm

Werna

Minangka gambar

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Dadi wong pisanan sing nyemak "Stiker dinding Kartun Pemain Basket Dunk kanggo dekoratif Vinyl dekoratif ing tembok ruang tamu stiker Switch Stiker"
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 8ZSCDU25J1XP Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori
H3dfd5406099a4e9f93ba47ecd6240d6a5

Kartun Pemain Basket Dunk Wall Sticker kanggo dekoratif Vinyl Living Room wall decor decals Ngalih Stiker

Rega asli yaiku: 5.98 $.rega saiki: 4.90 $

Takon Pitakonan