Kursi Mobil Tas Penyimpanan Tengah PU Kulit Sandaran Tangan Mobil Gantung Organizer Multifungsi Pemegang Tas Tangan Net Pocket Cup Penyimpanan Tisu

(40 reviews customer)

13.26$ - 14.14$

Cepet! Swara 7 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

【Extra Space and Storage】It completely covers the gap between the front two seats and make them as an extra storage. It can stretch and fit perfectly based on different spaces between the driver and the passenger seats of various car models

【Can Be Pet Barrier】A thickened leather with strong flexibility, it can also serve as a special barrier that prevents your pets in the back from disturbing while you’re driving

【Safety Driving】It helps reduce and prevents distraction while driving by providing easy access to your belongings without taking your eyes off the road. Eliminating the need for inconvenient purse placement at your passenger’s feet

【Compatibility】Mostly compatible with the front opening armrest box, some car consoles don’t fit for this item, such as Side Open Armrest Box, No Armrest Box, Double Open Armrest Box, Sports Armrest Box

【Strong and Durable】Adopted high-quality leather, strong and sturdy. There are 2 touch fastener at the bottom to fix the storage bag, two adjustable ropes and on the top. Can be adjusted to a suitable size according to the distances between the two front seats.

Jeneng werna

Ireng, Coklat, Abang

Koleksi Material

PU Kulit

Koleksi

Armrest Box Storage

Brand Name

ZUIMI

Asal

Mainland China

Fitur 1

Car Seat Middle Storage Bag

Fitur 2

Leather Car Armrest Hanging Organizer

Fitur 3

Car water cup Storage box

Fitur 4

Car Tissue Storage box

Fitur 5

Car interior Tissue Storage box

Fitur 6

Car Seat Organizer Holder Net Pocket

Adhedhasar review 40

4.65 sakabèhé
77.5%
12.5%
7.5%
2.5%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 40 kanggo Kursi Mobil Tas Penyimpanan Tengah PU Kulit Sandaran Tangan Mobil Gantung Organizer Multifungsi Pemegang Tas Tangan Net Pocket Cup Penyimpanan Tisu

  1. B *** s -

    Top as described

  2. UShopper -

    Bahan sing apik

  3. j *** r -

  4. m *** r -

  5. g *** r -

    Unlike the picture, it comes back a lot when installing and is not fixed well

  6. UShopper -

    katon apik

  7. g *** r -

  8. M *** h -

  9. M *** o -

  10. UShopper -

SKU: 1005006065898570 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Kursi Mobil Tas Penyimpanan Tengah PU Kulit Sandaran Tangan Mobil Gantung Organizer Multifungsi Pemegang Tas Tangan Net Pocket Cup Penyimpanan Tisu

13.26$ - 14.14$

Takon Pitakonan