Mobil Laser Tail Fog Light Auto Brake Parking Lamp LED Stop Anti Tabrakan mburi

(20 reviews customer)

7.46$ - 18.62$

  Cepetan! Sale rampung ing:

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Lampu Kabut Ekor Laser Mobil Lampu Parkir Rem Otomatis LED Stop Anti Tabrakan Belakang 1

    Mobil Laser Tail Fog Light Auto Brake Parking Lamp LED Stop Anti Tabrakan mburi

    7.46$ - 18.62$

    Takon Pitakonan


      Share

    Lampu Kabut Laser Mobil LED Anti Tabrakan Lampu Belakang Lampu Sinyal Peringatan

    specifications:

    Material: aviation aluminium

    Warna: laser abang

    Gaya: KEEPSPACE

    Daya laser: 200 MW

    Tegangan: 12-36V

    Size: approx. 40*25*25mm/1.57*0.98*0.98”

    Urip layanan: 10,000 jam

    Aplikasi: Universal

    Suhu kerja: -20 ℃ -60 ℃

    Tegangan operasi: 8V-36V (12-24V universal)

    Suhu bantalan adesif 3M: -40 ℃ -120 ℃

    Sudut sing bisa diatur: munggah lan mudhun ± 60 °

    Kelas Waterproof: IPX4

    Posisi instalasi: piring lisensi mburi ndhuwur tengah

    Sambungan baris: tarik adhesive sisi pindho, nempelake lampu kabut laser ing piring lisensi mburi ing ndhuwur tengah, nguripake lampu kabut ing baris.

    Catetan:

    Mangga ngidini 1-3mm beda amarga pangukuran manual.

    Amarga tampilan lan cahya sing beda, gambar bisa uga ora nuduhake warna nyata barang kasebut. Thanks kanggo pangerten.

    1 x Lampu Kabut

    1 x User Manual

    1 x Tas Instalasi

    bobot 0.072 kg
    dimensi 10 × 7 × 4 cm
    Brand Name

    VODOOL

    GTIN

    2000002329152

    Certification

    Ana

    Asal

    Mainland China

    Tipe Item

    Lampu Atmosfer

    Adhedhasar review 20

    4.80 sakabèhé
    95%
    0%
    0%
    0%
    5%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 20 kanggo Mobil Laser Tail Fog Light Auto Brake Parking Lamp LED Stop Anti Tabrakan mburi

    1. a *** n -

      Gusti Allah iku apik banget

      Kapal from: China

    2. M *** i -

      Kerjane kaya sing dikarepake lan pangiriman cepet banget sadurunge jadwal. Aku nyaranake 👌🏾

      Kapal from: China

    3. z *** i -

      Kapal from: China

    4. UShopper -

      Iku katon cukup apik. Sijine kanthi cepet, kabeh bisa digunakake, sumunar kanthi sampurna! (sadurunge aku njupuk mirah, iku digawe Samsaya Awon lan cemlorot banget banget). Ing bab mung sing nutupi ngleboke kabel kanggo lantern karo sealant. Iku bocor.

      Kapal from: China

    5. Aku *** V -

      Ora katon sanajan ing wayah wengi yaiku spruce sing katon

      Kapal from: China

    6. 2***о -

      Kapal from: China

    7. S *** h -

      Kapal from: China

    8. M *** m -

      Apik tenan.

      Kapal from: China

    9. V *** v -

      Aku ora nyoba nanging katon apik banget, aku ngucapake matur nuwun marang penjual, aku nyaranake matur nuwun

      Kapal from: Amerika Serikat

    10. R *** B -

      Pangiriman sing cocog lan cepet
      Nanging, logo kudu dituju ing cedhak kendaraan lan mung katon ing wayah wengi. Ora katon ing wayah awan lan sithik banget ing cuaca udan utawa ing dalan sing padhang. Versi 10watt bakal becik kanggo katon ing dina kanggo keamanan luwih.

      Kapal from: China

    11. J *** v -

      banget produk

      Kapal from: Amerika Serikat

    12. J *** a -

      Kapal from: Amerika Serikat

    13. K *** I -

      Xo Xo ayu.

      Kapal from: China

    14. v *** o -

      Great

      Kapal from: China

    15. Aku *** Y -

      Pesenan sing marem teka kanthi cepet banget, bakul sing tundhuk karo produk, aku nyaranake bakul

      Kapal from: China

    16. T *** n -

      Kapal from: China

    17. Y *** z -

      Kapal from: Amerika Serikat

    18. F *** y -

      sampeyan ora bisa uga paket Aku durung test nanging materi ok Mugi sampeyan bakal bisa nggoleki

      Kapal from: China

    19. A X XUMUMX -

      Barang apik banget, aku seneng! ayu sumringah)

      Kapal from: China

    20. A *** S -

      Barang apik banget Pengiriman lan pangiriman kanthi cepet Matur nuwun Seller

      Kapal from: China

    SKU: UHSIVAZ1U9WK Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori