Kit Polishing Restorasi Lampu Mobil Kanggo Ndandani Lampu lan Polisher Mobil

(892 reviews customer)

4.13$ - 12.57$

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ via Choice Special Cargo Standard PRE at 9-12 days
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 9-12
1.99$
Choice Special Cargo Standard PRE
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan

    Kit Polishing Restorasi Lampu Mobil Kanggo Ndandani Lampu lan Polisher Mobil

    4.13$ - 12.57$

    Takon Pitakonan


      Share

    Description:

    Nyedhiyakake efek profesional lampu kuning, teroksidasi, retak, kabur, lan dicukur entheng kanggo nambah visibilitas lan safety nalika nyopir wengi.

    Fitur: Repair lan renovasi lampu mobil - Ndandani goresan entheng, renovasi kuning, oksidasi, Kraken, blur.

    Cepet lan gampang mulihake kajelasan saka lampu oksidasi lan kuning

    Pandhuan kanggo nggunakake:

    1. Uripake mobil nganti luwih saka setengah jam utawa kena sinar srengenge supaya suhu kendaraan luwih saka 40'C

    2. Gunakake prodhuk iki kanggo aplikasi menyang spons lan terus-terusan ngusap lampu mobil kanthi kekuwatan nganti 3 menit Sawise rampung, ngenteni 5 menit lan pungkasane ngresiki lampu mobil nganggo banyu.

    3. Kanggo entuk efek sing dipengini dianjurake kanggo nggunakake maneh saka 2 kaping

    Sampeyan bisa ndandani lampu mobil kanthi sampurna

    kapasitas

    , , ,

    Fitur khusus

    jendhela resik

    Bobot Item

    -

    model Jeneng

    Kit Pemulihan Lampu

    Asal

    Mainland China

    Fitur 1

    Spot Rust & Tar Spot Remover

    Fitur 2

    Lampu ngarep nganyari Polandia

    Fitur 3

    Agen Poles Lampu Mobil

    Fitur 4

    Cairan pangopènan lampu

    Fitur 5

    agen mbusak goresan ndandani adi

    Fitur 6

    kit restorasi lampu

    Fitur 7

    polishing lan reresik headlamp

    Adhedhasar review 892

    4.72 sakabèhé
    80.38%
    14.69%
    2.91%
    0.45%
    1.57%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 892 kanggo Kit Polishing Restorasi Lampu Mobil Kanggo Ndandani Lampu lan Polisher Mobil

    1. B *** r -

      Teka ing wektu entek, mung kanggo nyoba kanggo ndeleng apa pancene bisa.

      Kit Polishing Restorasi Lampu Mobil Kanggo Ndandani Lampu lan Polisher Mobil
      Kit Polishing Restorasi Lampu Mobil Kanggo Ndandani Lampu lan Polisher Mobil
    2. A *** a -

      Ngresiki kita apa-apa

    3. U *** r -

    4. A *** z -

    5. L *** i -

    6. B *** e -

      durung digunakake nanging kabeh katon apik

    7. s *** a -

    8. UShopper -

      .

    9. h***l -

      ora ditampa

    10. J *** a -

      Sawise suwe, ora ana gunane. Dipoles nganggo tangan lan yen ana sing njupuk, nanging sithik banget. Iku kanggo lampu sing lagi wae grated.
      Aku ora nyaranake iku mbuwang dhuwit, iku ndadekake luwih polisher saka digunakake kanggo sheet metal.

    11. J *** s -

      Pangiriman cepet kabeh OK

    12. m***c -

      Penjual sing apik

    13. S***č -

    14. M *** i -

    15. m *** b -

    16. M *** n -

      Pangiriman cepet. Item kaya sing diterangake.

    17. UShopper -

    18. UShopper -

    19. k *** r -

      Iku situs sing kudu ngenteni luwih saka sasi.

    20. A *** s -

    21. M *** a -

    22. z *** i -

    SKU: 3256805517009744 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori