Mobil GPS Tracker ST-907 Tracking Relay Device GSM Locator Remote Control Pemantauan Anti-Theft Cut off Sistem Minyak dengan Aplikasi Gratis

Rega asli yaiku: 37.98 $.rega saiki: 22.78 $

606 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
40.28$
DHL
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H07603b555a214d6c87d6369e2286b29di

    Mobil GPS Tracker ST-907 Tracking Relay Device GSM Locator Remote Control Pemantauan Anti-Theft Cut off Sistem Minyak dengan Aplikasi Gratis

    Rega asli yaiku: 37.98 $.rega saiki: 22.78 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Sadurunge Order Kabar

    Yen sampeyan ana ing Turki utawa Pakistan, kirim pesen SMS kanggo ngganti nomer IMEI lokal.
    Misale:
    Yen sampeyan pengin ngganti IMEI menyang: 123456789078532
    kirim pesen SMS: IMEI#123456789078532#
    ganti nomer IMEI sajrone 5 dina nalika sampeyan nampa produk.

    Yen sampeyan ana ing Chili utawa Kolombia, sawise sampeyan nampa produk kasebut, sampeyan kudu ndhaptar IMEI ing negara sampeyan sanalika bisa, yen ora, piranti kasebut ora diidini digunakake ing negara sampeyan.

    Fungsi Barang

    -Relay GPS Tracker
    - Ukuran mini gampang didhelikake
    - Alarm mati utama
    -Geo-pager weker & Swara kacepetan weker
    -Kanggo Kendaraan/Motor/Truk
    - Quad Band 850/900/1800/1900Mhz
    -Antena GPS & GSM sensitivitas dhuwur sing dibangun,
    -GPS/GPRS/GSM/SMS Positioning lan Tracking
    Pelacakan SMS ing ponsel nganggo tautan peta google.
    -Sambungake relay eksternal kanggo ngerti ngontrol lenga lan sirkuit kendaraan (opsional).

    Cara nyambungake tracker

    Carane Mlebet Platform

    Pilih Server SinoTrackPRO
    Panganggo:Nomer ID ing piranti
    Pass: 123456 (monggo ganti sawise sampeyan nampa piranti)
    Situs web: www.sinotrackpro.com

    Carane Aktifake nelusuri Online

    Kirim SMS ngatur tracker (nyetel IP lan APN) kanggo nyambungake platform,
    IP: 45.112.204.245 (sinotrackpro)port: 8090,
    info liyane mangga dipriksa manual pangguna.
    kirim 3 SMS menyang tracker ing ngisor iki:
    SMS1: 7100000
    SMS2:8040000 45.112.204.245 8090
    SMS3:8030000 APN APNuser APNpassword(yen APN butuh pangguna lan pass)
    APN iku Acess Point Network saka kertu SIM, yen sampeyan ora ngerti APN,
    mangga dipriksa karo operator kertu SIM.utawa mriksa apn saka kene kanggo referensi.
    http://www.unlockit.co.nz/mobilesettings/

    Gambar Barang

    Piranti lunak nelusuri situs web

    www.sinotrackpro.com

    Aplikasi seluler

    APLIKASI: SinoTrack PRO
    Sampeyan bisa ngundhuh formulir APP Store (IOS) utawa Google Play (Android)

    Shipping lan Reply

    - Kita mangsuli pitakon sampeyan (nggunakake, nginstal, ngatur tracker) sajrone 24 jam.
    - Kita bakal ngirim barang liwat Aimail sing wis kadhaptar ing 2 dina sawise pembayaran dibuwang.
    - Wektu pengiriman kadhangkala bisa uga rada suwe amarga masalah khusus, preian utawa sawetara alasan sing ora mesthi.
    - Kita milih cara pengiriman miturut negara sampeyan, kita nggunakake Pengiriman Standar Toko Kuning (Logistik Resmi Toko Kuning).
    - Kanggo umume negara: udakara 20-30 dina kerja (kayata Eropa Inggris, Jerman, Spanyol. Swedia..etc) (Daerah terpencil luwih suwe).
    - Sampeyan uga bisa milih ngirim cepet cepet, wektu pangiriman 7-10 dina.

    Kabar Pembayaran

    Kita nampa kertu kredit, PayPal, Transfer Bank, Western Union, Lan cara pembayaran liyane support aliexpress.

    Babagan awake dhewe

    bobot 0.3 kg
    dimensi 12 × 6 × 3 cm
    Brand Name

    SinoTrack

    GTIN

    2000002866367

    Asal

    Mainland China

    Voltase

    12V

    urip baterei

    1 Kanggo 4 Jam

    Fitur Khusus

    Internet Terusake

    Jinis GPS

    GPS Tracker

    model Jeneng

    ST-907

    Ukuran Layar

    Ora Ana Layar

    Modul Gps

    Ya

    Out Power

    0.02w

    Certification

    CE

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama kanggo mriksa "Car GPS Tracker ST-907 Tracking Relay Device GSM Locator Remote Control Anti-theft Monitoring Cut off Oil System with Free APP"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: NF8MNCEZYLE3 Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori