Mobil Auto LED Laser Fog Light Kendaraan Anti Tabrakan Lampu Belakang Brake Warning Lamp Lampu Mobil

(28 reviews customer)

Cepet! Swara 16 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Kelangan Anti-Tabrakan Car End Mburi Buntut Kabut Driving Laser Cahya Ati-ati

Description:

Merek Anyar lan bermutu

Cocog kanggo kabeh kendharaan, nginstal mburi kendaraan, ing wayah wengi utawa ing tandha cuaca kabut lan pangeling kanggo mburi kendaraan.

Proyeksi lampu peringatan abang ing lemah, gampang dielingake mobil supaya ora ndemek utawa tabrakan ing kabut, udan, cuaca salju.

Luwih padhang lan luwih cetha, luwih apik tinimbang lampu kabut lan lampu lisensi. Gampang kanggo nginstal.

Produk kasebut bisa nggawe driver nyopir luwih adoh lan luwih efektif kanggo ngelingake mburi kendharaan supaya ora cedhak banget supaya bisa nyegah kacilakan lalu lintas.

Kanggo nyopir ing wayah wengi bisa nyedhiyakake posisi kendaraan sing luwih cetha lan nunjukake arah belokan kendaraan.

Model sing ditrapake: Umum

Bahan: Aluminium + Plastik ABS

Werna: Tampilake gambar

Ukuran: Laser Light Head: sekitar 18mm * 27mm

Ukuran Bracket: sekitar 22mm * 40mm

specifications:

Tipe: Fog Light

Daya Laser: 200mw

Tipe Lampu: LED

Laser Panjang Gelombang: 650mm (warna abang)

Tegangan: 8V-36V (12-24V Dianjurake, yen ora efek cahya bakal kena pengaruh)

Suhu kerja: -20 ~ 70 derajat

Kelas Keamanan Laser: Kelas 3B

Pemasangan Placement: Ndhuwur tengah lisènsi Operating

Sudut sing bisa diatur maksimal: ± 90 derajat saka ndhuwur nganti ngisor

Kelas anti banyu: IPX4

instruksi instalasi:

Nyuwek adesif pindho sisi, ditempelake ing lampu laser ndhuwur tengah lisensi mburi, sambungake kabel, nguripake lampu laser, nyetel amba iradiasi cahya laser menyang lemah, ngencengi sekrup.

Listing Paket:

1/2 * Lampu Laser LED

1/2 * Braket

1/2 * 3M lem perekat

Sawetara ngawut-awut Fixing







 

bobot 0.03 kg
dimensi 8 × 5 × 2 cm
Voltase

12 V

GTIN

2000002340713

Asal

Mainland China

Certification

CE

Klasifikasi1

Lampu Mobil

Klasifikasi2

Lampu Kabut

Klasifikasi3

Lampu Laser LED Kab

Klasifikasi4

Aksesoris Mobil

Klasifikasi5

Lampu LED

Adhedhasar review 28

4.54 sakabèhé
75%
14.29%
3.57%
3.57%
3.57%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Pantai 28 kanggo Mobil Auto LED Laser Fog Light Kendaraan Anti Tabrakan Lampu Belakang Brake Warning Lamp Lampu Mobil

  1. A *** r -

    Kaya sing diterangake lan apa sing dakkarepake kanggo cuaca sing ora apik.

    Socket Koleksi: 2pcs

  2. m *** o -

    Socket Koleksi: 2pcs

  3. e *** r -

    Socket Koleksi: 2pcs

  4. UShopper -

    Socket Koleksi: 2pcs

  5. 1 *** r -

    Socket Koleksi: 1pc

  6. 3 *** r -

    Socket Koleksi: 1pc

  7. A *** l -

    Socket Koleksi: 1pc

  8. P *** s -

    super lazer!!

    Socket Koleksi: 2pcs

  9. m *** e -

    Socket Koleksi: 1pc

  10. F***4 -

    Penjual sing serius lan cepet.
    Akeh bagean plastik sing rapuh lan sekrup cilik. Iku luwih apik kanggo kelet iku lim sawise artikel kanggo katon ing mobil

    Socket Koleksi: 2pcs

  11. m *** m -

    Socket Koleksi: 2pcs

  12. J *** i -

    Matur nuwun kanggo perhatian sing apik banget babagan presentasi, kita bakal terus kerja

    Socket Koleksi: 1pc

  13. UShopper -

    Socket Koleksi: 2pcs

  14. S *** v -

    gedhe

    Socket Koleksi: 1pc

  15. B *** m -

    iku ora worth iku, kabel banget lancip lan kualitas banget miskin

    Socket Koleksi: 1pc

  16. S *** Z -

    Socket Koleksi: 1pc

  17. m *** r -

    . Aku ora tau teka pesenan iki, wis ana sawetara pesenan sing ora ditampa, don scammers

    Socket Koleksi: 1pc

  18. j *** s -

    Sawise pirang-pirang dina, aku entuk lampu LED lan kaya sing diterangake, katon apik banget.

    Socket Koleksi: 2pcs

  19. F *** r -

    Aku apik.

    Socket Koleksi: 2pcs

  20. P *** o -

    Socket Koleksi: 2pcs

  21. j *** z -

    Pangiriman cepet banget

    Socket Koleksi: 2pcs

  22. YShopper -

    Ora apa-apa

    Socket Koleksi: 2pcs

  23. s *** a -

    Socket Koleksi: 2pcs

  24. 6 *** r -

    Barang ditampa karya, ngendi kanggo masang aku ora ngerti, matur nuwun

    Socket Koleksi: 1pc

  25. M *** o -

    Tekan sampurna. Ora ana buktine.

    Socket Koleksi: 2pcs

  26. YShopper -

    lawas

    Socket Koleksi: 2pcs

  27. YShopper -

    Socket Koleksi: 2pcs

  28. YShopper -

    produk apik nanging ora worth kanggo rega iki lan ora daya lengkap cahya kurang lan relaksasi baris cilik

    Socket Koleksi: 2pcs

SKU: DUNVFEC9X4XO Kategori: ,
Cart My
Wishlist
kategori
Mobil Auto LED Laser Fog Light Kendaraan Anti Tabrakan Lampu Belakang Rem Peringatan Lampu Lampu Mobil 1

Mobil Auto LED Laser Fog Light Kendaraan Anti Tabrakan Lampu Belakang Brake Warning Lamp Lampu Mobil

Takon Pitakonan