Penyegar Udara Mobil Bau Ing Styling Model Pesawat Surya Dekorasi Pusat Konsol Dekorasi Pewangi Otomatis Penyegar Udara

(32 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Penyegar Udara Mobil Bau Ing Styling Model Pesawat Surya Pusat Dekorasi Konsol Pewangi Otomatis Penyegar Udara 1

    Penyegar Udara Mobil Bau Ing Styling Model Pesawat Surya Dekorasi Pusat Konsol Dekorasi Pewangi Otomatis Penyegar Udara

    Takon Pitakonan


      Share

    Product Description:

    Tipe: Penyegar Udara Model Pesawat Surya

    Ukuran: sekitar 10.5 x 7 x 9.5cm

    Bobot: babagan 65g

    Bahan: Aluminium Alloy & Plastik

    Werna: Ireng / Abang / Sliver

    Paket kalebu:
    ❤ 1 x Model Pesawat
    ❤ 1 x Tongkat Aromaterapi
    ❤ 1 x Tikar Anti-Slip

    Babagan barang iki:

    【 Kerajinan tangan】: Awak digawe saka all-zinc alloy & plastik, digabungake karo solar powered, ngowahi suryo srengenge dadi energi listrik, tansah baling-baling ngowahi, ora perlu kanggo daya utawa baterei.

    【Toy Airplane】: Ora wedi kena sinar srengenge, ora ana owah-owahan, ora luntur. Sistem pembangkit listrik anyar ngowahi energi sinar srengenge dadi energi listrik, srengenge luwih padhang, dadi luwih cepet.

    【Adegan sing ditrapake】: Ing njero mobil, ing omah, kantor, baling-baling presisi, rotasi bisu, ora bakal ngganggu nyopir utawa ngobrol karo kanca-kanca.

    bobot 0.215 kg
    dimensi 12 × 8 × 10 cm
    Asal

    Mainland China

    GTIN

    2000002367635

    Koleksi

    car freshener

    Volume Barang

    penyegar hawa kanggo mobil solar

    wewangian

    Lavender

    Koleksi Material

    Plastik + Alloy

    Length item

    10.5cm

    Fitur khusus

    Penyegar udara, penyegar hawa mobil solar

    Widget Item

    7cm

    model Jeneng

    penyegar hawa pesawat surya

    Dhuwur Dhuwit

    9.5cm

    Wangun

    Solid

    Tipe Item

    Air Freshener

    Bobot Item

    70g

    Adhedhasar review 32

    4.84 sakabèhé
    93.75%
    3.13%
    0%
    0%
    3.13%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 32 kanggo Penyegar Udara Mobil Bau Ing Styling Model Pesawat Surya Dekorasi Pusat Konsol Dekorasi Pewangi Otomatis Penyegar Udara

    1. N *** v -

      Werna Jeneng: 5 rega

    2. A *** v -

      Werna Jeneng: car freshener

    SKU: T4HOUBG5JPUN Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori