Set Perhiasan Pesta Pernikahan Pengantin Kristal Rhinestone Kalung Anting-Anting Tiara Perhiasan Set untuk Hadiah Wanita

Rega asli yaiku: 19.06 $.rega saiki: 13.34 $

4859 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 2.14$ liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
2.14$
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
3.14$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 61
63.64$
e-EMS
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Hb817e92a9fcf4332bbb9e3c18a9b3246U

    Set Perhiasan Pesta Pernikahan Pengantin Kristal Rhinestone Kalung Anting-Anting Tiara Perhiasan Set untuk Hadiah Wanita

    Rega asli yaiku: 19.06 $.rega saiki: 13.34 $

    Takon Pitakonan


      Share

    Sugeng rawuh ing tokoku!


    Description:

    wusana: Wedding, engagements, prom, saben kesempatan sampeyan pengin dadi luwih nengsemake
    Bahan: Dilapisi perak, paduan, rhinestone
    Warna: Perak
    dawa kalung: Approx. 19.6inch / 50cm
    Anting dawa liontin: Approx. 1.5 inch / 3.8 cm
    Gaya Anting: klip siji

    Paket kalebu:

    3 pc * set (Tiara, Kalung, Anting)
    2 pc * paket
    1 pc * Tiara

    Cathetan: Mangga dielingake amarga efek cahya lan setelan padhang / kontras monitor, lsp, nada warna foto situs web lan barang nyata bisa rada beda.

    bobot 0.08 kg
    dimensi 20 × 15 × 8 cm
    Tipe logam

    Wesi seng

    GTIN

    2000002827535

    Asal

    Mainland China

    Gender

    Wadon

    Material

    Metal

    gaya

    Kula / Romantis

    Jinis Jenis Barang Perhiasan

    Set Barang Kemas Bridal

    Panggil model

    NB0351

    wusana

    wedding

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "Set Perhiasan Pesta Pernikahan Pengantin Anting Anting Kalung Tiara Kristal"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    SKU: JLPAO8D6ZB6Z Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori