Bluetooth USB LED Strip Tape Lampu 5050 SMD 5V USB RGB Self-Adhesive Lampu Fleksibel LED Lampu Pita Pita RGB TV Desktop Diode

2.98$

Cepet! Swara 20 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 5-8 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 5-8
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

Way To Control

Fitur Product:

1. APP control, turn on the light show at home
2.Timer switch lights
3. A variety of colors can be switched arbitrarily

Gambaran Produk:

aplikasi:

1. Holiday sculpture of light, decorative figure, active signs, displays, showcases

2. And showcases, bar, disco, street, sidewalk, bridge, park, porch, staircase, railing, ceiling, ovialetto.

 

Apa Piranti Cerdas

YES

Generasi Daya

SWITCH

LED Chip Model

SMD5050

Urip Rata-rata (jam)

100000

Certification

ora ana

Power Source

DC

Asal

Mainland China

Strip type

SMD

wusana

bedroom

Specifications (light beads / m)

Black Panel – 18LED

Tipe Item

Strip

Brand Name

Mikenoon

Voltase

5v

LEDs Number/M

Black Panel – 18LED

Waterproof

Ora Ana

Suhu Warna (K)

RGB

Length

, , ,

Adhedhasar review 0

0.00 sakabèhé
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Bluetooth USB LED Strip tape Light 5050 SMD 5V USB RGB Self-adhesive Lights Flexible LED Lamp Tape Ribbon RGB TV Desktop Diode”
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

Ulasan

Ana ora review durung.

SKU: 1005005174831591 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Bluetooth USB LED Strip Tape Lampu 5050 SMD 5V USB RGB Self-Adhesive Lampu Fleksibel LED Lampu Pita Pita RGB TV Desktop Diode

2.98$

Takon Pitakonan