Bluetooth Earphone Olahraga Turu Headband Elastis Nirkabel

(69 reviews customer)

  Cepetan! Sale rampung ing:

Prodhuk iki lagi metu lan ora kasedhiya.

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Earphone Bluetooth Olahraga Ikat Kepala Tidur Elastis Nirkabel 1

    Bluetooth Earphone Olahraga Turu Headband Elastis Nirkabel

    Takon Pitakonan


      Share

    Bluetooth Headphone Olahraga Sleeping Headband Tipis Lembut Elastis Nyaman Nirkabel Earphone Musik Masker Mata kanggo Side Sleeper

    Versi Bluetooth: 5.0

    Jarak transmisi Bluetooth: 10M

    Wektu muter musik: Maksimum swara 7h, volume medium 10 jam

    Jarak mikrofon: 1m

    Wektu siyaga Bluetooth: 72 jam

    Kapasitas batere: 150mA / h

    Daya batere: 0.55w

    Impedansi tanduk: 32 ohm

    Daya tanduk: 0.02w

    Rentang frekuensi: 2.4-2.4835ghz

    Sensitivitas: 45dB

    Ngirim daya: 6dB

    Distorsi output audio: 0.6%

    Output audio SNR: 93dB

    Ngisi wektu: jam 1-2

    Voltase input maksimum: DC 5V

    Arus input maksimal: 150mah

    Daya input maksimum: 0.55w

    bobot 0.08 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    Brand Name

    AICSRAD

    GTIN

    2000002370758

    gaya

    Headphone

    Prinsip Vokalisme

    Dynamic

    Asal

    Mainland China

    Mbusak-Mbuwang Aktif

    Ora Ana

    Tombol Kontrol

    Ora Ana

    Komunikasi

    Wireless

    Kontrol Volume

    Ya

    Certification

    CE, ora ana

    Tipe Plug

    Tipe Line

    Rangkoan Impidansi

    nganti 32 Ω

    Dhukungan kertu memori

    Ora Ana

    Waterproof

    Ora Ana

    Jinis Wireless

    bluetooth

    Tanpa kabel

    Ya

    Jenis Earcups

    Diisi

    Versi Bluetooth

    5.0

    Cara Ngisi

    kabel

    APP dhukungan

    Ora Ana

    fungsi

    kanggo Video Game, Headphone Umum, Kanggo Ponsel, Headphone HiFi, Olahraga

    Kanthi Mikrofon

    Ora Ana

    Length Line

    0m

    Nomer Pembalap

    2

    Resistensi

    32Ω

    Range Frekuensi Tanggepan

    20 - 20000Hz

    Fitur 1

    Telpon Bluetooth

    Fitur 2

    Earphone Bluetooth

    Fitur 3

    Headphone nirkabel

    Fitur 4

    Earphone Bluetooth

    Fitur 5

    Fone Bluetooth Earphone Olahraga Headband

    Fitur 6

    Topeng Mripat

    Fitur 7

    Headphone Bluetooth

    Fitur 8

    Nirkabel Nirkabel

    Fitur 9

    Headset Bluetooth Nirkabel

    free Shipping

    dhukungan

    Adhedhasar review 69

    4.68 sakabèhé
    80.88%
    14.71%
    0%
    0%
    4.41%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 69 kanggo Bluetooth Earphone Olahraga Turu Headband Elastis Nirkabel

    1. s *** i -

      Item kaya sing diterangake, ing kahanan kerja. Umumé, kancing sing menarik, nanging katon aneh ing sirah lan sampeyan ora bisa ngumbah, mung yen sampeyan ora narik kabel ...

      warna: Grey Headband Kapal from: China

    2. UShopper -

      Becik kanggo wong sing kaya aku turu karo music, iku ora keganggu apa-apa.

      warna: Black Headband Kapal from: China

    3. 7 *** r -

      Kabeh wis rapi, teka, kerja, menyang Tomsk ing 20 dina

      warna: Black Headband Kapal from: China

    4. UShopper -

      Bandage nduweni swara sing apik banget, kanthi cepet disambungake karo telpon. Bandage dhewe katon pantes, kajaba kasunyatan manawa pemancar BT kobong kaya lintang ing bathuk)))

      warna: Grey Headband Kapal from: China

    5. C *** o -

      Iki minangka hadiah kanggo pasanganku lan dheweke seneng banget. Dheweke nggunakake ing wayah wengi kanggo nonton video tanpa ngganggu aku. Sing paling apik yaiku swarane apik lan kendhange tahan suwe (wis keturon kaping pirang-pirang karo dheweke malah kendhang wis suwe)

      warna: Grey Headband Kapal from: China

    6. N *** Z -

      Apik banget, nanging kerja. Kanthi telpon siji padha ora nyambung ing kabeh, nanging karo liyane lan karo TV sampurna

      warna: Black Headband Kapal from: China

    7. E *** r -

      Kabeh bisa digunakake lan ngisi lan paket kasebut teka kanthi cepet, sajrone rong minggu. Sing ora dakkarepake yaiku kain sing digawe saka bandage iki. Kain kasebut sintetis, uga nganggo bulu ing njero. Kita bisa ngomong yen sampeyan bisa nganggo headphone kuwi mung kanggo lumaku ing mangsa kadhemen. Lan aku ngrancang kanggo mbukak ing wong-wong mau lan tiba asleep, nanging sayangé, iku bakal panas banget kanggo ngleksanakake.

      warna: Grey Headband Kapal from: China

    8. Y *** i -

      warna: Grey Headband Kapal from: China

    9. O *** a -

      Padha teka ing layanan Ukrainia, kanggo Departemen Pendidikan, daya ing 90% saka dinamika ing layar, dadu wukha, utawa apik-ora kanggo mencet, yen lagi lying mudhun. Kain iku kandhel. Swara-kanggo krungu Kino, YouTube-ora kanggo pembuangan music, ale jenis sensitif. Aku ora mikir ora apa-apa kanggo Prati-biaya anyar ora didhelikake. Padha gampang lan shvidko menyang telpon.
      Aku wareg karo gag-tsya-zruchnisha, earphone nizh, Shob sadurunge turu

      warna: Grey Headband Kapal from: China

    SKU: NHF4CPVDXG83 Kategori: ,
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori