Otomatis Pets Feeder Bowl Dispenser Panganan Kering Nyimpen Feed Asu Kanthi Pangeling Swara

(38 reviews customer)

Rega asli yaiku: 113.86 $.rega saiki: 69.46 $

8995 ing Simpenan

Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 7-16
23.85$
Uellow Premium Shipping
Ya
dina 14
35.89$
EMS
Ya
dina 61
65.26$
e-EMS
Ya
dina 11
95.78$
DHL
Ya
dina 12
96.97$
IP Fedex
Ya
  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    Mangkuk Feeder Pets Otomatis Dispenser Panganan Kering Nyimpen Feed Asu Kanthi Pangeling Swara 1

    Otomatis Pets Feeder Bowl Dispenser Panganan Kering Nyimpen Feed Asu Kanthi Pangeling Swara

    Rega asli yaiku: 113.86 $.rega saiki: 69.46 $

    Takon Pitakonan


      Share

     

    Feeder Pet Otomatis Dispenser Makanan Kering Dispenser Anjing Dispenser Kucing Kanthi Pangeling Swara 6 Grid Alat Pakan Makanan Kewan 24h Timer

    fitur

    1, Feeder pet wektu otomatis: Piranti wektu, nyetel wektu mangan pet sajrone 24 jam, aja kuwatir yen pet bakal ngelih nalika pemilike metu.
    2, 6 desain meal: Sampeyan bisa nyetel 6 dhaharan ing 6 kaping beda ing advance, sijine 6 tumpukan gandum menyang 6 kothak, lan duwe tandha music.
    3. Dispenser Pangan kanthi Pangeling Swara: Tandha swara Kontrol bagean nelpon kirik utawa kucing kanggo mangan, bakal mbantu kewan sampeyan tetep mangan ing jam biasa, lan njaga diet. mangkuk pet feed kewan ing wektu apa sampeyan lagi ngarep utawa adoh.
    4, Gampang kanggo ngresiki: Tutup sing bisa dicopot saka piring panganan otomatis kewan lan tray panganan aman kanggo mesin pencuci piring, bagean liya bisa diresiki. Baki panganan diatasi kanthi 3 bolongan kanggo nyegah pet-break-in, gampang dismounting dening manungsa nanging ora gampang dening pets. Desain conveyor kualitas dhuwur dispenses paling ukuran pangan garing lan semi-lembab lan mbantu nyegah macet.
    5, Prodhuk digawe saka bahan pangan lan ora mbebayani kanggo manungsa lan pets.
    6. Tampilan prasaja lan elegan, cocok kanggo kucing, asu, terwelu lan pets liyane.

    Carane nggunakake:
    1. Tarik tutup mudhun kanggo mbukak tutup pangan.
    2. Tambah panganan menyang feeder.
    3. Pencet tutup kanggo nutup tutup pangan.

    Keterangan:
    Bahan: ABS + stainless steel + komponen elektronik
    Size: abou 32*32*8.5cm/12.60*12.60*3.35inch
    Batere: 3 batere AA (ora kalebu)
    Fungsi prasetel: musik tangi, pangeling baterei

    bobot 1.1 kg
    dimensi 7 × 8 × 9 cm
    Tipe Item

    Panyimpenan Pangan

    GTIN

    2000002318309

    Asal

    Mainland China

    Koleksi

    Anjing

    Material

    plastik

    Keturunan Asu sing Bisa Dipakai

    Universal

    kapasitas

    450g

    Dispenser Panganan Pet::

    Feeder Kucing Otomatis

    Voltase:

    110-240V

    Power Source:

    baterei

    Adhedhasar review 38

    4.89 sakabèhé
    89.19%
    10.81%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Pantai 38 kanggo Otomatis Pets Feeder Bowl Dispenser Panganan Kering Nyimpen Feed Asu Kanthi Pangeling Swara

    1. A *** n -

      Kapal from: Russian Federation

    2. E *** a -

      Kapal from: Russian Federation

    3. Z *** a -

      Cepet tekan, trep kanggo nggunakake, kirik wareg. Nanging, ana kekurangan, ora ana alat ing basa Rusia lan desain sing rapuh, aku wedi yen kirikku bakal rusak). .. York, 2 sasi

      Kapal from: Russian Federation

    4. V *** v -

      Feeder dianggo sacara eksklusif ing timer, ora bisa digunakake ing wektu. Ora ana cara kanggo nggawe dipakani contone ing 9.00, 15.00 lan 21.00. Saben sampeyan kudu nyetel timer kanthi manual.
      Nyenyet mbukak tutup kanggo ngisi nampan, kemungkinan sing dipasang bakal cepet banget.
      Barang teka ing karya tanpa karusakan.
      Kualitas plastik, tanpa bau.

      Kapal from: Russian Federation

    5. B *** t -

      Apik banget, kucing seneng.

      Kapal from: China

    6. A *** o -

      Feeder apik. Yen sampeyan kudu ninggalake darurat kanggo dina, lan Feed kucing ora ana siji-cara paling apik metu

      Kapal from: Russian Federation

    7. Y *** v -

      Cepet dikirim. Kerjane, swarane ora banter. Aku mikir kucing bakal seneng.

      Kapal from: Russian Federation

    8. 5 *** r -

      Kabeh apik nanging
      Pangiriman yaiku pipet…

      Kapal from: Russian Federation

    SKU: CM7CC7KPKEFE Kategori: 
    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori