Anti-Slip 1 Pasang Gel Sarung Tangan Bersepeda Setengah Jari Anti Keringat Anti Shock MTB Road Sepeda Sarung Tangan Sarung Tangan Tangan Kiri-Kanan

(1 review customer)

5.66$ - 5.73$

Cepet! Swara 17 wong duwe iki ing kreta
  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya 1.99$ liwat Uellow Pilihan Standard ing 10-14 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 10-14
1.99$
Standard Pilihan Uellow
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
  ... wong lagi ndeleng iki saiki

  Share

1Pair Gel Half Finger Cycling Gloves Anti-Slip Anti-sweat Anti Shock MTB Road Bike Gloves Bicycle Left-Right Hand Gloves

specifications:

Jeneng Item:Biking Gloves Half Finger

Material:
Towel cloth, Microfiber, Silicone

fitur:
 Elastic fabric, soft, comfortable, breathable, wicks sweat and dissipates heat quickly

bobot: Kira-kira 54 g / pc

Size: 
M:P
alm width about 8cm
L:Palm width about 9cm
XL:Palm width about 10cm


warna:
Red, Blue, Gray, Yellow

tips:
1. Due to lighting effects, brightness/contrast settings of the display, etc., there may be slight differences between the color tone of the website photos and the real object!
2. Items are measured by hand, there may be 1-3mm difference, thank you very much for your understanding!

 
 

 

Werna

,

Panggil model

Sarung tangan bersepeda

Koleksi

Setengah Finger

Feature

Panganan

Gender

WOMEN

Material

COTTON,LYCRA

Tipe Item

Sarung Tangan & Mittens

Jenis Olahraga

cycling

CN

Hubei

Asal

Mainland China

Size (Palm width)

M, L, XL

M

palm width about 8cm

L

palm width about 9cm

XL

palm width about 10cm

Size

, , , ,

Adhedhasar review 1

5.00 sakabèhé
100%
0%
0%
0%
0%
Tambah review
Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Tambah foto

Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

1 review kanggo Anti-Slip 1 Pasang Gel Sarung Tangan Bersepeda Setengah Jari Anti Keringat Anti Shock MTB Road Sepeda Sarung Tangan Sarung Tangan Tangan Kiri-Kanan

  1. UShopper -

    kualitas apik

SKU: 1005007203932282 Kategori: 
Cart My
Wishlist
kategori

Anti-Slip 1 Pasang Gel Sarung Tangan Bersepeda Setengah Jari Anti Keringat Anti Shock MTB Road Sepeda Sarung Tangan Sarung Tangan Tangan Kiri-Kanan

5.66$ - 5.73$

Takon Pitakonan