ANGELCZ Eksklusif Dubai Bridal Kostum Perhiasan Set untuk Wanita Kuning Cubic Zirconia Rumbai Persegi Drop Kalung Anting-Anting AJ199

Rega asli yaiku: 91.45 $.rega saiki: 63.10 $

  Cepetan! Sale rampung ing:
Details Shipping
Pengiriman produk iki bakal biaya Gratis liwat Uellow Standard Shipping ing 8-17 dina
Mangga pilih cara pengiriman
Perkiraan Pangiriman
biaya
carrier
ranging
dina 8-17
free
Uellow Standard Shipping
Ya
dina 11
23.02$
DHL
Ya

  •  Ukuran Guide
    Size ChartGeser meja kanggo nggulung
    Size Length dhadha Lengan panjang Lingkar manset Pundhak Pinggiran Hip Panjang Pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Bali

    delivery

    Kita ngirim menyang kabeh negara ing saindenging jagad. Kabeh pesenan dikirim karo 160+ perusahaan pengiriman kanthi nomer pelacakan. Tansah pengiriman gratis didhukung tanpa watesan pesenan. Sajrone periode adol lan promosi, wektu pangiriman bisa uga luwih suwe tinimbang normal.

    bali

    Toko Kuning bakal nampa ijol-ijolan lan mbalekake sandhangan sing ora diresiki lan ora dicuci sajrone 14 dina saka tanggal tuku (7 dina sajrone wektu dodolan), nalika nampilake asli nganti kuitansi ing toko apa wae sing koleksi sing cocog kasedhiya ing negara tuku. . Bali sampeyan biasane bakal diproses sajrone seminggu nganti setengah minggu. Kita bakal ngirim email Notifikasi Bali kanggo menehi kabar yen bali wis rampung. Mangga ngidini 1-3 dina bisnis kanggo mbalekaken ditampa menyang wangun asli pembayaran sawise bali wis diproses.

    bantuan

    Menehi kita bengok yen sampeyan duwe pitakonan liyane lan/utawa uneg-uneg. Email: [email dilindhungi] telpon: (+01) -929-243-9965
  •  Takon Pitakonan
    H8eda4660d46245028ea4279c770b8017G

    ANGELCZ Eksklusif Dubai Bridal Kostum Perhiasan Set untuk Wanita Kuning Cubic Zirconia Rumbai Persegi Drop Kalung Anting-Anting AJ199

    Rega asli yaiku: 91.45 $.rega saiki: 63.10 $

    Takon Pitakonan


      Share

    ANGELCZ Eksklusif Dubai Bridal Kostum Perhiasan Set untuk Wanita Kuning Cubic Zirconia Rumbai Persegi Drop Kalung Anting-Anting AJ199

    Merk: Angelcz Jewelry

    Gaya: Set Perhiasan Dubai kanggo Nigeria

    Desain: Set Perhiasan Pernikahan Zirkon, Set Perhiasan Pengantin

    Werna Bahan: Werna Emas Putih

    Bahan Batu Utama: AAA Cubic Zirconia

    Warna Batu Utama: Kuning / Merah / Biru Tua / Hijau

    Acara Nganggo: Pernikahan / Pesta / Pertunangan / Ulang Tahun / Hadiah / Nganggo Saben Dina

    Hadiah Kanggo: Wanita, Ibu, Pacar, Bojo

    Earring Ukuran: 5.5 cm

    Ukuran Kalung: Sekitar 42 cm

    Cathetan: Kabeh Foto 100% dijupuk saka barang nyata!

    Janji Kualitas: 100% Dijamin Ora ana gelembung, Ora ana impurities!

    bobot 0.03 kg
    dimensi 8 × 13 × 4 cm
    Brand Name

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002828648

    Tipe logam

    tembaga

    Gender

    Girls, pacangan ', Women

    Material

    kubik Zirconia

    gaya

    Kula / Romantis

    Kalebu Keterangan Item Tambahan

    1 pasang anting, 1 pcs kalung liontin

    Jinis Jenis Barang Perhiasan

    Kalung / Anting

    Nggoleki utawa Fashion

    fashion

    Panggil model

    AJ199

    Tipe Item

    Sets Jewelry

    wusana

    wedding, Wedding, Evening Party, Engagement, Gift, Saben dina

    Shapepattern

    Square

    Warna Logam

    Putih Warna Emas

    Hadiah Kanggo

    Bojo, Girl Friend, Ibu, Wanita

    Ukuran Kalung

    Babagan 42 cm

    Ukuran Anting

    5.5 cm

    Warna Batu Utama

    Kuning / Abang / Ijo / Biru Tua

    Desain Kanggo

    Set Perhiasan Pengantin Zirkon, Set Pengantin Pengantin

    Koleksi

    Set Perhiasan Dubai kanggo Nigeria

    Service

    Dropshipping Perhiasan

    Wangun

    Gedhe Round Drop Pendant

    Adhedhasar review 0

    0.00 sakabèhé
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Dadi sing pertama nyemak "AngeLCZ Exclusive Dubai Bridal Costume Jewelry Set for Women Yellow Cubic Zirconia Tassel Square Drop Kalung Anting AJ199"
    Deleng saiki kanggo njaluk kupon!

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

    Tambah foto

    Picturesukuran maksimal: 1024 KBfile maksimal: 3

    Ulasan

    Ana ora review durung.

    Cart My
    Cedhak Wishlist
    kategori